Boligpartner

Eneboligtomter på Vågatoppen er nå i salg!

Dette er nye eneboligtomter på Frei utenfor Kristiansund.

Vågatoppen er en naturlig utvidelse av fantastiske Jørihaugen Vest boligfelt. Her kommer det romslige eneboligtomter på toppen som heter Vågatoppen. Her vil du oppleve gode solforhold og nydelig utsikt. Tomtene er regulert slik at du kan bygge moderne saltakshus og i tillegg ha god plass til både garasje og ett flott uteområde.

Se kartet her!

Sentrumsnære tomter!

Kun 15 minutter unna Kristiansund sentrum skal vi bidra til å skape et nytt boligfelt med fantastisk utsikt og utmerkede solforhold. Her bor du landlig, men likevel rett i nærheten av både skole, barnehage, handelsmuligheter og idylliske friluftsområder for turer og rekreasjon.

Illustrasjon av flermannsbolig Lyren

Dette er fordelene med å kjøpe en helt ny leilighet eller rekkehus!

For selv om du kanskje må investere en høyere sum for å kjøpe en splitter ny bolig, er det mer prisgunstig å bo i en nybygget leilighet vs. en eldre bolig på samme størrelse.

10 grunner til å kjøpe ny bolig

Tomtekart

De mest populære husmodellene

Over ser du noen av de mest populære husmodellene fra BoligPartner

Disse kan tilpasses den planløsningen du ønsker eller har behov for. Området vil bli et familievennlig område med kort vei til både skole og barnehage, samt dagligvare og andre fasiliteter du måtte trenge. På Vågatoppen bor du sentralt med fantastisk utsikt over Kristiansund.

Fordeler ved ny bolig: 

Stor valgfrihet – Vi arkitekttegner din bolig!

Bygg drømmehuset på drømmetomta! Her på Vågatoppen venter idylliske eneboligtomter på deg som går med den husdrøm i magen, og gjennom BoligPartner sitt brede og spennende utvalg innen husmodeller har du stor valgfrihet når det gjelder hvilken bolig du ønsker å flytte inn i. 

Vi tegner også din drømmebolig etter dine ønsker om du ikke finner en bolig i BoligPartner sin katalog. Sammen med våre arkitekter skreddersyr vi både utseende og funksjonelle planløsninger.

Et eldorado for barnefamilien

Dette er et familievennlig, populært og sentralt beliggende område som skaper perfekte rammer for oppvekst og trivsel for barn og unge. Med kort vei til både barnehage, skoler, fritidsaktiviteter og turområder er alt lagt til rette for at Jørihaugen Vest skal være et flott sted å bosette seg for småbarnsfamilier. 

Bilder fra området

Vil du ha mer informasjon om tomtene på Vågatoppen?

Snakk gjerne med meg.

Portrett av Ole Anders Lund

Salgs- og markedsansvarlig

Ole Anders Lund

Tlf 97 71 89 79 Send epost
Eiendom i fokus Nedre Enggate 5, 6509 Kristiansund Tlf 71 66 10 00 | Send epost

Store fordeler med å kjøpe nytt hus

Spar penger hver måned ved å bo i et nytt hus vs. i en eldre bolig. Her kan du lese om hvorfor det er slik.

Bygde stort hus – bruker mindre strøm

Da Marie og Thor bodde i en eldre bolig på 150 kvm, brukte de 30.000 kWt i året. Det er hele 10.000 kWt mer enn det de bruker i dag, i sitt nye, store hus fra BoligPartner.