ENEBOLIG - OG TOMTESALGET HAR STARTET!
BoligPartner er godt i gang med planleggingen av det nye boligfeltet på Søndre Kirkemoen på Hallingby med 11 eneboliger, flermannsboliger og to lavblokker. Første salgstrinn gir deg en unik mulighet til å sikre deg en ny og flott enebolig eller leilighet - bare 15 minutters kjøring fra Hønefoss - til en meget god pris.

Om nye Søndre Kirkemoen

Det nye Søndre Kirkemoen-feltet ligger sentralt til i tettstedet Hallingby. Her vil du bo solrikt og landlig, omkranset av flotte eneboliger i et allerede etablert boligfelt. 

Med nærhet til dagligvare, skoler og barnehager ligger alt til rette for en enkel hverdag. Den flotte naturen rett utenfor døra innbyr også til fine turopplevelser året rundt. Med bussforbindelse til Hønefoss og Oslo rett ved er veien også kort til mer urbane opplevelser. 

Søndre Kirkemoen vil få en god miks av eneboliger, smarte flermannsboliger og lavblokker over tre etasjer. Mange gamle og vakre trær er blitt beholdt på feltet. Det vil også bli opparbeidet flere grønne lunger med hyggelige møte- og lekeplasser der - til glede for både små og store beboere. 

Les mer om det å bo, leve og jobbe i Ringeriksregionen her. 

Scroll ned for å lese mer om feltet, boligene og mulighetene som finnes i Hallingby-området.

Se video om området

Start filmen og se mer om Søndre Kirkemoen og nærområdet

Bilder av feltet

Annonser

Velg mellom disse husene

Annonsene over viser eksempler på hus som kan bygges på Søndre Kirkemoen. Alle de 8 BoligPartner-husene under innfrir kravene i reguleringsplanen, og det er helt opp til deg hvilket du vil bygge. Husk at vi gjerne tilpasser våre hus etter dine ønsker og behov - ta bare kontakt om du ønsker å høre mer.

Flermannsbolig

I første byggetrinn kommer vil til å bygge firemannsboligen Saturn Pinto. Klikk på bildet for å lese mer om husmodellen.

Kommer til salgs oktober 2019

Lavblokkene i 3 etasjer vil bli et annerledes og nytt boligtilbud for alle typer boligkunder på Hallingby. Leilighetene er moderne og lyse, og har et stort spenn i størrelse – fra arealeffektive to-roms på rundt 50 m2 på bakkeplan, til store 4-5 roms på over 100 m2. Alle får egen balkong/terrasse, og begge byggene har heis. Lavblokkene vil passe godt inn på dette tettstedet med mye flott skog tett på bebyggelsen. Med kledning av tre vil blokkene føye seg pent inn i områdets naturlige element, og skape en fin overgang fra natur til bebyggelse.

Miljøbilder fra Hallingby

Hallingby er et tettsted i Ringerike kommune. Stedet har egen barnehage, barne- og ungdomsskole, Kiwi- og Coop-butikk, post, kafé/kro, gatekjøkken, bensinstasjon, legesenter, fysioterapi og egen kirke.

Aktiv fritid

På Hallingby tilbyr Ådal idrettslag både fotball-, håndball- og skitreninger i tillegg til allidrett for barn, sykkel- og turgrupper. På vinteren sørger også idrettslaget for milevis med flotte skiløyper i nærområdet - gled deg til flotte turer! Om sommeren kan du bade og fiske i Ådalselva, eller hva med en runde golf på Ringerike golfklubb et kvarter unna? Om du er glad i friluftsliv ligger Vikerfjell - også kalt "Oslos nærmeste høyfjell"- bare en halvtime unna Hallingby.

Finn frem

Følg E16 fra Hønefoss mot Nes i Ådal. Ta til høyre inn på Gamle Ådalsvei når du kommer til Hallingby sentrum, rett før Kiwi-butikken. Deretter tar du første til høyre videre inn på Gamle Ådalsvei. Feltet ligger på høyre side rett etter du har passert Kiwi.
Loading map...