SALGET AV ENEBOLIGER, TOMTER OG LEILIGHETER HAR STARTET!
BoligPartner er godt i gang med planleggingen av det nye boligfeltet på Søndre Kirkemoen på Hallingby med 11 eneboliger, flermannsboliger og to lavblokker. Første salgstrinn gir deg en unik mulighet til å sikre deg en ny og flott enebolig eller leilighet - bare 15 minutters kjøring fra Hønefoss - til en meget god pris.

Om nye Søndre Kirkemoen

Det nye Søndre Kirkemoen-feltet ligger sentralt til i tettstedet Hallingby. Her vil du bo solrikt og landlig, omkranset av flotte eneboliger i et allerede etablert boligfelt. 

Med nærhet til dagligvare, skoler og barnehager ligger alt til rette for en enkel hverdag. Den flotte naturen rett utenfor døra innbyr også til fine turopplevelser året rundt. Med bussforbindelse til Hønefoss og Oslo rett ved er veien også kort til mer urbane opplevelser. 

Søndre Kirkemoen vil få en god miks av eneboliger, smarte flermannsboliger og lavblokker over tre etasjer. Mange gamle og vakre trær er blitt beholdt på feltet. Det vil også bli opparbeidet flere grønne lunger med hyggelige møte- og lekeplasser der - til glede for både små og store beboere. 

Les mer om det å bo, leve og jobbe i Ringeriksregionen her. 

Scroll ned for å lese mer om feltet, boligene og mulighetene som finnes i Hallingby-området.

Se video om området

Start filmen og se mer om Søndre Kirkemoen og nærområdet

Bilder av feltet

Annonser

Velg mellom disse husene

Annonsene over viser eksempler på hus som kan bygges på Søndre Kirkemoen. Alle de 8 BoligPartner-husene under innfrir kravene i reguleringsplanen, og det er helt opp til deg hvilket du vil bygge. Husk at vi gjerne tilpasser våre hus etter dine ønsker og behov - ta bare kontakt om du ønsker å høre mer.

Salget av leiligheter i lavblokkene har startet!

Lavblokkene i 3 etasjer er et nytt boligtilbud for alle typer kunder på Hallingby. Leilighetene er moderne og lyse, og har et stort spenn i størrelse – fra arealeffektive to-roms på rundt 50 m2 på bakkeplan, til store 4-5 roms på over 100 m2. Alle får egen balkong/terrasse, og begge byggene har heis. Lavblokkene vil passe godt inn blant flott skog tett på bebyggelsen. Med kledning av tre vil blokkene føye seg inn i områdets naturlige element, og skape en fin overgang fra natur til bebyggelse.

Sandvold Boliger er i samarbeid med Ringbo BBL stolte av å presentere to flotte lavblokker på tre etasjer i moderne stil på Hallingby i Ringerike! Her bygger vi tilsammen 17 leiligheter i topp standard og med store valgmuligheter innen størrelse. Med alt på ett plan tilbyr vi her nye lettstelte boliger med livsløpsstandard, og til hver av boligene vil det være garasje og utvendig sportsbod.

Her kan du bo sentralt og likevel landlig og solrikt i et hyggelig nytt boligfelt med gode naboer for både liten og stor, i nærheten av dagligvarehandel, barnehager og skoler med trygge veier.

Hønefoss sentrum ligger bare 15 km unna inngangsdøren din på Hallingby, det betyr at du kun er en liten kjøretur eller busstur unna både butikker, serveringssteder, fritidsaktiviteter og kulturelle tilbud.

Om leilighetene

Med et arkitektonisk moderne særpreg, vil lavblokkene på Hallingby bli lagt merke til og føye seg pent inn i omgivelsene. Her møter god design god funksjonalitet, og her kan alle finne en leilighet som passer sine ønsker, behov og livsfaser. Leilighetene vil ha et stort spenn i størrelse - fra smarte toromsleiligheter på rundt 50 kvm på bakkeplan, til store fireromsleiligheter på ca. 120 kvm i tredje etasje.

Muligheten til å bestemme og personliggjøre uttrykket i din egen leilighet er selvsagt til stede. Blant annet kan du vise hvem du er med dine valg av farger på veggene, fliser på bad og entré og parkett for å nevne noe. Du finner informasjon om alle mulighetene dine for tilpasninger og tilvalg i vår tilvalgliste.

I tillegg til opptil 3 soverom, har leilighetene alle en romslig og åpen stue- og kjøkkenløsning som virkelig er hjertet i boligen og blir en naturlig sosial sone for de som bor der. Alle leilighetene kommer med garasje, utvendig sportsbod og en god solrik uteplass enten du bor på bakkeplan eller i 2/3 etasje.

Alle leilighetene får en flott og romslig balkong eller terrasse for de ekstra fine dagene. For leilighetene på bakkeplan blir dette en markant utvidelse av leiligheten i sommerhalvåret – du vil faktisk oppleve å få et ekstra utendørs rom.

Du kan klikke deg videre til en digital versjon av prospektet her. 

Følg med på vårt livekamera fra byggingen av lavblokkene

Her kan du hele tiden holde deg oppdatert på byggeprosessen som foregår i Elvedalen Borettslag på Hallingby. Se lavblokkene ta form!

Byggekamera

Du kan se film om lavblokkene her

Flermannsbolig

I første byggetrinn kommer vil til å bygge firemannsboligen Saturn Pinto. Klikk på bildet for å lese mer om husmodellen.

Miljøbilder fra Hallingby

Hallingby er et tettsted i Ringerike kommune. Stedet har egen barnehage, barne- og ungdomsskole, Kiwi- og Coop-butikk, post, kafé/kro, gatekjøkken, bensinstasjon, legesenter, fysioterapi og egen kirke.

Aktiv fritid

På Hallingby tilbyr Ådal idrettslag både fotball-, håndball- og skitreninger i tillegg til allidrett for barn, sykkel- og turgrupper. På vinteren sørger også idrettslaget for milevis med flotte skiløyper i nærområdet - gled deg til flotte turer! Om sommeren kan du bade og fiske i Ådalselva, eller hva med en runde golf på Ringerike golfklubb et kvarter unna? Om du er glad i friluftsliv ligger Vikerfjell - også kalt "Oslos nærmeste høyfjell"- bare en halvtime unna Hallingby.

Finn frem

Følg E16 fra Hønefoss mot Nes i Ådal. Ta til høyre inn på Gamle Ådalsvei når du kommer til Hallingby sentrum, rett før Kiwi-butikken. Deretter tar du første til høyre videre inn på Gamle Ådalsvei. Feltet ligger på høyre side rett etter du har passert Kiwi.
Loading map...