Boligpartner
Illustrasjonbilde av Solbakken boligfelt

Velkommen til Solbakken

Gravearbeidet er i gang!

Vi er stolte av å presentere nok et attraktivt boligfelt på Lillehammers sørside, Søre Ål; et område med nærhet til alt det beste Lillehammer har å by på av turmuligheter og urbane tilbud innen kultur, shopping, attraksjoner og servering.

Her får du arealeffektive leiligheter på mellom 66-83 kvm med 2 eller 3 soverom. Felles for alle leilighetene er den åpne og luftige stue- og kjøkkenløsningen som virkelig er hjertet til disse moderne boligene. Alle enhetene har peis og egen privat uteplass.

Meld din interesse her, så tar vi kontakt med deg for en uforpliktende boligprat.

Ønsker du mer informasjon om leilighetene på Solbakken?

Leilighetene på Solbakken:

 • Areal- og energieffektive leiligheter
 • Egen carport og utvendig sportsbod
 • Kort vei til alt du trenger
 • Fantastiske helårs turmuligheter i umiddelbar nærhet!
 • Alle leiligheter leveres med peisovn
 • Moderne standard
 • Boligene kvalifiserer til grønt boliglån

Se finn-annonse

Illustrasjon av flermannsbolig Lyren

Dette er fordelene med å kjøpe en helt ny leilighet eller rekkehus!

For selv om du kanskje må investere en høyere sum for å kjøpe en splitter ny bolig, er det mer prisgunstig å bo i en nybygget leilighet vs. en eldre bolig på samme størrelse.

10 grunner til å kjøpe ny bolig

Gravearbeidet er i gang

Ønsker du mer informasjon om leilighetene på Solbakken?

Portrett av Ina Louise T. Sevaldsen

Prosjektselger

Ina Louise T. Sevaldsen

Tlf 41 31 00 52 Send epost
BoligPartner Lillehammer Storgata 121, 2615 Lillehammer Tlf 47 80 67 00 | Send epost
Illustrasjonsbilde

Peiskos i ny leilighet

Det er lite som slår det å sitte foran en knitrende peisovn på kalde dager. Det skaper en ekstra hyggelig stemning og kos. I tillegg til peiskosen er det praktisk med vedfyring. Dersom strømmen går er du fortsatt sikret en varmekilde og det kan være en rimeligere varmekilde enn strøm. Alle leilighetene på Solbakken leveres med peis.

Solrikt landskap og kort vei til dine gjøremål

Med tanke på at helårs turmuligheter og idyllisk og frodig naturlandskap omringer boligen din på Solbakken, passer det fint at det i tillegg er svært gode solforhold i dette vestvendte området. 

Attraktive Solbakken skal være et godt hjem for alle beboere. Her bygges leiligheter med gang og sykkelsti til både barnehage, barne- og ungdomsskole, fritidsaktiviteter og et levende sentrum. Her på Solbakken går friluftsliv og hverdagsliv hånd i hånd.

Her inviterer BoligPartner hjem til funksjonelle og praktiske boliger – med et moderne og lekkert særpreg bygget for fremtiden. 

Tilrettelagt for en innholdsrik og praktisk hverdag

Det du skal kjenne på som beboer på Solbakken, er den gode følelsen av en praktisk hverdag der det aldri er langt til gjøremålene. 

Her er alt tilrettelagt og innen rekkevidde for både små og store, med enkel tilgang til arbeidsmarked, lekeplasser, fotballbane, turstier,  barnehager og skoler.

Flotte Lillehammer som ligger fint til ved Mjøsa

Med hjerte for Lillehammer

Ved å bosette deg på Lillehammer får du nærhet til nasjonale attraksjoner for små og store medlemmer i familien. 

Både Hunderfossen, Lilleputthammer og Maihaugen byr på fine opplevelser og kulturtilbud. Populære skidestinasjoner som Hafjell og Sjusjøen befinner seg innenfor en 2 mils omkrets. OL-byen byr i tillegg på et levende sentrum som har et stort utvalg innen handel, kaféliv og spisesteder. 

Lillehammer-pakka

Fribilletter til flere severdigheter

Vi ønsker at du som beboer på Solbakken skal få mulighet til å oppleve noe av det beste OL-byen har å by på. Alle kjøpere i trinn 1 på Solbakken vil ved overtakelse av boligen få fribilletter til en rekke severdigheter i området. Lillehammer-pakka vil blant annet inneholde dagspass til Hunderfossen, Maihaugen, billetter til kunstmuseet og kino, samt Jorekstad fritidsbad.

Ønsker du mer informasjon om leilighetene på Solbakken?

Leilighetene på Solbakken

Når vi nå fortsetter å bygge ut feltet på Skogen Sør, er vi opptatt av å benytte oss av et uttrykk som passer godt inn i allerede eksisterende bebyggelse og omgivelser.

Solbakken skal ønske velkommen hjem til moderne leiligheter med praktiske planløsninger for å kunne treffe målgrupper med ulike ønsker og behov. Her skal det være fint å bo for både nyetablerte, familier og eldre som ønsker seg ut av tilværelsen i en stor enebolig. Her kan du bo helt nytt midt i mellom alt det beste Lillehammer har å by på – med sola som nabo. 

Det er vedtatt oppstart på bygg 4 og 5. Salgstrinn 2 er bygg 3.

Fordeler med å kjøpe nytt:

 • Boligen leveres nøkkelferdig, i forskriftsmessig stand, med 5 års reklamasjonsrett.
 • Nye boliger er energieffektive, og har betydelig lavere strømforbruk sammenlignet med eldre.
 • Det er svært lite vedlikeholdskostnader i nær framtid.
 • Du har god tid til å planlegge flytting, og eventuelt salg av din nåværende bolig.
 • Du kjøper bolig til fastpris, som ikke indeksreguleres!
 • Lave omkostninger! Du betaler 2,5% dokumentavgift kun av tomteverdien, i motsetning til hele salgssummen som ved kjøp av brukt bolig.
 • Vi bistår deg gjerne med lånesøknad og i dialog med banken. Kontakt prosjektselger for nærmere informasjon.