Boligpartner

Tenk å kunne bo i nytt hus med lekeplasser rett utenfor husveggen og skogen ett minutt unna.

Vi er stolte av å presentere nye Smedstadtoppen 2 ved Ydalir, som er byggetrinn 2 i dette prosjektet. Et barnevennlig og flott boligfelt.

Kun 1,5 km fra Elverum sentrum.

Velkommen til visning

Tidspunkt: 13. April kl. 16-19

Torsdag 13 April viser vi i Boligpartner stolt fram det flotte boligområde vårt på Smestadtoppen 2. Ta med hele familien og få mer informasjon om tomter, hus og priser. Vår boligkonsulent vil være der for å svare på spørsmål dere måtte ha. Det serveres kaffe og boller.

Vi ses på Smestadtoppen!

SE VÅRE KAMPANJETILBUD

Akkurat nå har BoligPartner flotte kampanjetilbud for deg som ønsker å kjøpe ny bolig på Smestadtoppen 2 i Elverum. 

Velg mellom følgende tilbud:

1: Kjøp eneboligtomt – få med gratis plen*

Hvis du signerer kontrakt for kjøp av eneboligtomt på boligfeltet Smestadtoppen 2 i Elverum innen 15. juni 2023, får du med gratis ferdigplen på inntil 250 kvadratmeter. BoligPartner står for både forarbeid og selve leggingen av plenen på din tomt.

2: Signer kontrakt på enebolig – få med gratis vannbåren varme*

Vi ønsker at du skal få en fremtidsrettet bolig med kostnadsbesparende og miljøgunstige løsninger. Kjøper du komplett leveranse med enebolig av oss innen 15. april 2023, får du med et ferdig installert vannbårent varmeanlegg forberedt for luft – vann – uten tillegg i prisen. Les gjerne mer om vannbåren varme her. (Link til den nasjonale kampanjesiden)

*Våre kampanjetilbud kan ikke benyttes med andre tilbud. Det betyr at du kan kun velge ett av disse to kampanjetilbudene på Smestadtoppen 2. 

Ta nærmere kontakt med vår boligkonsulent i Elverum, Thomas Motrøen Furulund, for mer informasjon om kampanjetilbudene.

Byggeklare tomter på Smedstadtoppen 2 i Elverum | Kun 9 tomter igjen.

Dette er boligfeltet for deg som ønsker å bo sentrumsnært, midt i naturen. Den fine skogen gir en fantastisk ramme rundt boligtomtene, samtidig som du får umiddelbar nærhet til barnehage, skole, skiløyper, turstier, badeplasser, golfbane og Elverum sentrum.

Liste over tomter: 

3. Pris 1 150 000,-
4. Pris 990 000,-
5. Pris 990 000,-
6. Pris 990 000,-
9. Pris 990 000,-
20. Pris 1 050 000,-
21. Pris 1 050 000,-
24. Pris 1 050 000,-
26. Pris 1 050 000,-

De resterende tomtene er solgt. 

Barnevennlig og trygt – med kort vei til alt

På feltet er det etablert mange hyggelige møteplasser for både store og små. Barna vil elske lekeplassene, fotballbanen, og ikke minst den hyggelige dammen med egen strand og solbrygge. Det er også en egen Tuftepark med treningsapparater, perfekt for alle som liker å holde seg i form. 

Fra boligfeltet er det trygg vei ned til Ydalir barnehage (600 meter unna) og Ydalir skole (700 meter unna) Denne nærheten til skole og barnehager er gull verdt. Ikke bare gir det en trygghet for barna, men det er også veldig praktisk i en hektisk hverdag når du skal rekke jobb og avtaler. Vi vet at du også kommer til å sette stor pris på at matbutikkene, apotek og et stort handelssenter med flere forskjellige forretninger kun ligger noen få hundre meter fra boligfeltet.

Milevis med turstier

Smedstadtoppen er et drømmested å bo for deg som liker kombinasjonen av det urbane og det naturnære. 

Rett utenfor inngangsdøra finner du milevis med tur- og sykkelstier i populære Svartholtet. På vinteren venter oppkjørte skiløyper på deg, rett ved boligfeltet. Hva med en langrennstur inn til populære Svenkerudvollen? Det er også kort avstand til Stavåsen, hvor det er lysløype. Her er det stor aktivitet for barn og unge på vinterstid.

Vil du ha mer informasjon om Smedstadtoppen?

Snakk gjerne med meg.

Thomas Motrøen Furulund
483 64 757
Send e-post

Hus som passer på tomtene

Bli med ut på golfbanen

En kort kjøretur fra Smedstadtoppen finner du Starmoen fritidspark. Her ligger Elverum golfklubb med sin attraktive 18-hulls bane samt en ny 9-hulls minigolfbane. Fritidsparken tilbyr også en rekke spennende actionfylte aktiviteter som seilflyging, travbane, motocross, bilcross og go-kart.

Badeglede i vente

Liker du å bade? I Elverum er det flere flotte badevann, og et av de mest populære finner du kun en liten sykkeltur fra Smedstadtoppen. 

Løkenstranda3.JPG

Elverum er virkelig byen å bo i for deg som er glad i et rikt kulturliv med konserter, teater og idrett. 

Byen har konstant håndballfeber, noe du virkelig får føle på hele kroppen hvis du besøker Terningen Arena når herrelaget til Elverum spiller kamp. De er blant Norges aller beste håndball-lag og spiller i Champions league mot topplag fra hele Europa! Du kan trygt si at «hele byen står på hode, når Elverumsgutta løper inn på banen»

Bilder

Store fordeler med å kjøpe nytt hus

Spar penger hver måned ved å bo i et nytt hus vs. i en eldre bolig. Her kan du lese om hvorfor det er slik.

Bygde stort hus – bruker mindre strøm

Da Marie og Thor bodde i en eldre bolig på 150 kvm, brukte de 30.000 kWt i året. Det er hele 10.000 kWt mer enn det de bruker i dag, i sitt nye, store hus fra BoligPartner.

Vil du ha mer informasjon om Smedstadtoppen?

Snakk gjerne med meg.

Thomas Motrøen Furulund
483 64 757
Send e-post

Portrett av Thomas Motrøen Furulund

Boligkonsulent

Thomas Motrøen Furulund

Tlf 48 36 47 57 Send epost
BoligPartner Elverum Storgata 24, 2406 Elverum Tlf 48 36 47 57 | Send epost