Boligpartner
Smedstadtoppen

Se tomtepriser

*Tilbudet gjelder BoligPartner sine tomter på Smedstadtoppen i Elverum. Bygg når du vil innen 4 år. Det tinglyses byggeplikt på tomten.

Byggeklare tomter på Smedstadtoppen 2 i Elverum

Dette er boligfeltet for deg som ønsker å bo sentrumsnært, midt i naturen. Den fine skogen gir en fantastisk ramme rundt boligtomtene, samtidig som du får umiddelbar nærhet til barnehage, skole, skiløyper, turstier, badeplasser, golfbane og Elverum sentrum.

Vil du ha mer informasjon om Smedstadtoppen?

Snakk gjerne med meg.

Even E. Nesset, mobil: 479 09 838

E-post

Ydalir-barnehage.jpeg Ydalir barnahage

Barnevennlig og trygt – med kort vei til alt

På feltet er det etablert mange hyggelige møteplasser for både store og små. Barna vil elske lekeplassene, fotballbanen, og ikke minst den hyggelige dammen med egen strand og solbrygge. Det er også en egen Tuftepark med treningsapparater, perfekt for alle som liker å holde seg i form. 

Fra boligfeltet er det trygg vei ned til Ydalir barnehage (600 meter unna) og Ydalir skole (700 meter unna) Denne nærheten til skole og barnehager er gull verdt. Ikke bare gir det en trygghet for barna, men det er også veldig praktisk i en hektisk hverdag når du skal rekke jobb og avtaler. Vi vet at du også kommer til å sette stor pris på at matbutikkene, apotek og et stort handelssenter med flere forskjellige forretninger kun ligger noen få hundre meter fra boligfeltet.

Milevis med turstier

Smedstadtoppen er et drømmested å bo for deg som liker kombinasjonen av det urbane og det naturnære. 

Rett utenfor inngangsdøra finner du milevis med tur- og sykkelstier i populære Svartholtet. På vinteren venter oppkjørte skiløyper på deg, rett ved boligfeltet. Hva med en langrennstur inn til populære Svenkerudvollen? Det er også kort avstand til Stavåsen, hvor det er lysløype. Her er det stor aktivitet for barn og unge på vinterstid.

Illustrasjon av flermannsbolig Lyren

Dette er fordelene med å kjøpe en helt ny leilighet eller rekkehus!

For selv om du kanskje må investere en høyere sum for å kjøpe en splitter ny bolig, er det mer prisgunstig å bo i en nybygget leilighet vs. en eldre bolig på samme størrelse.

10 grunner til å kjøpe ny bolig

Hus som passer på tomtene

Rikt kulturliv i Elverum

Elverum er virkelig byen å bo i for deg som er glad i et rikt kulturliv med konserter, teater og idrett. 

Byen har konstant håndballfeber, noe du virkelig får føle på hele kroppen hvis du besøker Terningen Arena når herrelaget til Elverum spiller kamp. De er blant Norges aller beste håndball-lag og spiller i Champions league mot topplag fra hele Europa! Du kan trygt si at «hele byen står på hode, når Elverumsgutta løper inn på banen»

Vil du ha mer informasjon om Smedstadtoppen?

Snakk gjerne med meg.

Even E. Nesset
479 09 838

E-post

Portrett av Even E. Nesset

Forhandlerleder/Boligkonsulent

Even E. Nesset

Tlf 47 90 98 38 Send epost
BoligPartner Elverum Storgata 24, 2406 Elverum Tlf 47 90 98 38 | Send epost