Boligpartner
Illustrasjonsbilde av boligene og uteområdet

Kommer for salg!

Nye, moderne rekkehus i Skudebergvegen

I Skudebergvegen 36 sentralt på Kvernaland skal vi bygge 8 moderne rekkehus over to plan med tilhørende carport og bod.

Skudebergveien er et familievennlig og landlig boligfelt, som både har trygge, rolig omgivelser og urbane tilbud innen rekkevidde. Nå kan du sikre deg muligheten til å bo i toppmoderne boliger i et etablert boligfelt i sentrum av Kvernaland. Et perfekt sted å bo for liten og stor! 

Meld interesse allerede nå!

Fordeler ved rekkehusene i Skudebergvegen: 

  • Prisgunstige rekkehus.
  • Lav strømregning.
  • Ingen rehabilitering og oppussing – alt er nytt.
  • Trygghet og garantier for jobbene som er gjort i huset.

Vil du ha mer informasjon om rekkehusene i Skudebergvegen?

Snakk gjerne med meg.

Espen Thunes
911 03 100
Send e-post

Dette er fordelene med å kjøpe en helt ny leilighet eller rekkehus!

For selv om du kanskje må investere en høyere sum for å kjøpe en splitter ny bolig, er det mer prisgunstig å bo i en nybygget leilighet vs. en eldre bolig på samme størrelse.

Her finner du 10 gode grunner til å kjøpe ny bolig.

Klikk her

Boligene

Nyt flott natur i kort avstand fra boligen

Ta på gode sko og rusle deg en tur til det idylliske Frøylandsvatnet. Sett deg ned langs vannkanten. Lytt til stillheten og se morgentåka forsiktig løsne sitt grep over landskapet. 

Rundt Frøylandsvatnet finner du en familievennlig turvei - perfekt for de dagene hvor du trenger en god løpetur eller noen raske tråkk med den nye sykkelen. Følger du løypa vil du oppleve både barskog, løvskog og åpne partier hvor du kan nyte utsikten til vannet. 

Vinden kaster seg bortover Jærlandskapet mens lure regnbyger fra vest sniker seg forsiktig nærmere. Da kan du søke inn i Njåskogens lune oase. Her finner du et utbredt turveinett lett tilgjengelig for hele familien. Kom tett på både rådyr, rev, ekorn og hare mens de trygge grantrærne gir dere beskyttelse fra både regn og vind. I Njåskogen finner du både lysløype og et nett av turveier. Alt tilrettelagt for deg enten du ønsker å gå, sykle, trille med barnevogna eller sitter i rullestol. 

Bli kjent med Midgardsormen. Den er 230 meter lang - Midgardsormen som knytter turstien langs vestsiden av Frøylandsvatnet med Njåskogen. Brua er et fint landemerke og med sin stilige arkitektur er Midgardsormen blitt en attraksjon i området. 

Et moderne hjem

Alle rekkehusene er nærmest like i form og planløsning. Hver bolig er på 80 kvadratmeter og går over to etasjer. Her får du smart planløsning, 3-4 soverom, bad/vaskerom og åpen stue- og kjøkkenløsning. 

Romslig stue- og kjøkkenløsning
Hus 1 - 2 og 6 - 8

Hovedplanet består av gang hvor du har praktisk adkomst til bod/teknisk rom med oppbevaringsplass. Videre kommer du inn i en åpen stue- og kjøkkenløsning. Her får du et moderne kjøkken med godt med skapplass. Fra stue er det utgang til koselig uteplass. 

I boligenes andre etasje finner du 3 soverom og bad/vaskerom. Det største soverommet har i tillegg mulighet for et tilhørende walk-in-closet. 

Tilgjengelig bolig - alt du trenger i 1. etasje
Hus 3-5

Hovedplanet består av gang med plass til garderobeskap. Herfra er det inngang til soverom og bad/vaskerom. Videre kommer du inn i en åpen stue- og kjøkkenløsning. Her får du et moderne kjøkken og fra stue er det utgang til koselig uteplass. I disse boligene har du alt du trenger på hovedplan som gjør at du kan bo her hele livet uten å gå i trapper. 

I boligenes andre etasje finner du 3 soverom og praktisk bod/teknisk rom. Det største soverommet har i tillegg mulighet for et tilhørende walk-in-closet. 

Vil du ha mer informasjon om rekkehusene i Skudebergvegen?

Snakk gjerne med meg.

Espen Thunes
911 03 100
Send e-post

Lek og moro rett utenfor døren

Barn elsker å leke! Hva passer vel bedre enn å tilby dem sin egen lekeplass med artige utfordringer og spennende lekeapparater? På fellesområdet i Skudebergvegen får barna sitt eget sted - perfekt for de minste i husstanden eller når barnebarna kommer på besøk.  

Lettstelt hage

Det er lite som slår følelsen av å gå barnbeint på mykt gress i hagen. Gled deg til sola står høyt på himmelen og du kan slappe av i din egen frodige oase på terrassen. Med nytt hus slipper du å bruke fridagene dine til oppussing og vedlikehold. Her får alle boligene sør-vest vendt lettstelt hage hvor sommeren kan nytes - med god samvittighet.