Salget på Sveatunet er i gang

Da har vi startet salget av 24 prisgunstige boliger på Skogen Sør Sveatunet. Her bor du solrikt og landlig - midt mellom alt.

Velkommen hjem til sørsiden av Lillehammer, et område som gir deg muligheten til å bo midt i mellom alt det beste OL-byen har å tilby. Skogen Sør er et populært område i stor vekst, beliggende på Søre Ål.

Nå er salget i gang og vi er stolte av å vise deg de til sammen 24 flotte boligene vi skal bygge. Her blir det leiligheter i ulike størrelser med 1, 2 eller 3 soverom. Slik at uansett hvor i livet du er nå, finner du en boligtype som passer for deg her på flotte Sveatunet. 

Skogen Sør er et godt sted å leve for alle, enten du er førstegangsetablerer, småbarnsfamilie eller pensjonist. Med gang- og sykkelsti til både barnehage, barne- og ungdomsskole og ikke minst sentrum, er trygghet og friluftsliv for alle satt i fokus.

Med moderne og smarte boliger skal vi i BoligPartner skape sentral idyll på Sveatunet.

Meld din interesse allerede i dag, så skal vi gi deg god informasjon om dette spennende boligprosjektet til BoligPartner Lillehammer.

Til salgs på Sveatunet

Ta en kikk på hva vi har til salgs på Sveatunet

Her ligger Sveatunet

Se på kartet hvor Skogen Sør Sveatunet ligger
Loading map...

Boliger for alle generasjoner

Skal du kjøpe din første bolig, trenger du bedre plass til familien eller leter du etter den perfekte boligen for deg i dag nå som barna har blitt voksne og flyttet hjemmefra? Vi bygger boliger for alle på Skogen Sør Sveatunet