Salget på Sveakollen er i gang

Salget er i gang på Sveakollen. Her bor du solrikt og landlig - med alt det beste Lillehammer har å by på rett i nærheten.

Vi er stolte av å presentere nok et attraktivt boligfelt på Lillehammers sørside, Søre Ål. Nå i første salgstrinn bygger vi 11 boenheter på Sveakollen, et område som befinner seg midt i mellom alt det beste Lillehammer har å by på av turmuligheter og urbane tilbud innen kultur, shopping, attraksjoner og servering. Her bor du landlig og åpent i et sentrumsnært og hyggelig strøk.

Meld din interesse allerede i dag, så skal vi gi deg god informasjon om dette spennende boligprosjektet til BoligPartner Lillehammer.

Velkommen til visning av dette området!

Vi inviterer til romjulsvisning av Sveakollen-området, søndag 27.desember fra klokken 12.00 til 13.00. Våre salgskonsulenter vil være tilstede på tomteområdet og svarer på alt du måtte lure på!

Til salgs på Sveakollen

Ta en kikk på hva vi har til salgs på Sveakollen.

I dette området ligger Sveakollen

Loading map...

Boliger for alle generasjoner

Skal du kjøpe din første bolig, trenger du bedre plass til familien eller leter du etter den perfekte boligen nå som barna har blitt voksne og flyttet hjemmefra? Vi bygger boliger for alle på Sveakollen.