Boligpartner

Leiligheter og eneboliger i rekke på Sveakollen, Søre Ål

Vi er stolte av å presentere nok et attraktivt boligfelt på Lillehammers sørside, Søre Ål. Prosjektet Sveakollen bygges på Skogen Sør, og vil totalt bestå av 18 enheter av varierende størrelse og utforming. Området befinner seg med nærhet til alt det beste Lillehammer har å by på av rekreasjonsmuligheter og urbane tilbud innen kultur, shopping, attraksjoner og servering. Her bor du landlig og åpent i et attraktivt og hyggelig strøk.

Vi er nå godt i gang med andre, og siste, byggetrinn på Sveakollen. Trinnet består av både kjedede eneboliger (bygg 3), og mindre leiligheter (bygg 4).

Meld din interesse allerede i dag, så skal vi gi deg god informasjon om dette spennende boligprosjektet til  BoligPartner Lillehammer.

Boliger for alle generasjoner

Skal du kjøpe din første bolig, trenger du bedre plass til familien eller leter du etter den perfekte boligen nå som barna har blitt voksne og flyttet hjemmefra? Vi bygger boliger for alle på Sveakollen.

Illustrasjon av flermannsbolig Lyren

Dette er fordelene med å kjøpe en helt ny leilighet eller rekkehus!

For selv om du kanskje må investere en høyere sum for å kjøpe en splitter ny bolig, er det mer prisgunstig å bo i en nybygget leilighet vs. en eldre bolig på samme størrelse.

10 grunner til å kjøpe ny bolig

Boliger til salgs på Sveakollen

Eneboliger i rekke

Tre moderne og stilrene eneboliger i rekke, som alle går over to plan. Boligene har egen carport i tilknytning til inngangspartiet, og to gode uteplasser som forlenger både lyse kvelder og varme sesonger. Bruksarealet på boligene er på 138-139 m2.

Se Finn-annonse

Leiligheter

Skogen Sør web.jpg

Firemannsbolig med leiligheter fordelt på 2 plan. Hver boenhet har parkering og egen sportsbod i felles carportanlegg på tunet.  

Se Finn-annonse

Vil du vite mer om Sveakollen? Meld din interesse

Prosjektselger
Ina Louise Thorbjørnsen
413 10 052
Send e-post