Boligpartner
Røstøen Nord

Et trygt og rolig boligfelt på Reinsvoll

Plassering av boligene på feltet

Velkommen til Røstøen

Røstøen er et nytt boligfelt under oppføring på Reinsvoll med sentral beliggenhet i landlige omgivelser. Her har du nå mulighet til å sikre deg enebolig på ett plan i kjede, eller kanskje en leilighet i firemannsbolig passer deg best?

Med sørvestvendt beliggenhet har området gode solforhold hele året.

Det er etablert et stort friområde med lekeapparater på nesten 3 mål inne på feltet, hvor barna kan leke i trygge omgivelser.

Les mer om eneboligene i kjede

Les mer om leilighetene i firemannsbolig

Ta kontakt for visning på boligfeltet.

Nærhet til alt du trenger i hverdagen

Fra boligfeltet er det gangavstand til skole, barnehage, bussforbindelse, dagligvare og bensinstasjon. Til Reinsvoll stasjon er det ca. 1 km hvor du har gode togforbindelse til Gjøvik, Hadeland og Oslo. Med bil tar det ca. 5 minutter til Raufoss og ca. 15 minutter til Gjøvik.

Røstøen er et fint utgangspunkt for trening og turmuligheter i marka både sommer og vinter, med blant annet ski, sykkel eller en tur på beina.

Reinsvoll skole, barnehage og idrettspark ligger kun 1,9 km fra boligfeltet.

Innflytningsklare eneboliger i kjede med alt på ett plan

Praktisk bolig med trappefri adkomst og carport rett ved inngangsdøren. Dette er en bolig for deg som ønsker å bo smart og ha mulighet til å bo der livet ut.

Hus 1 og 2 som fortsatt er til salgs har en praktisk planløsning med 2 soverom. Fra carport kommer du inn i entre med plass til garderobeskap. Videre kommer du inn i en åpen stue- og kjøkkenløsning med utgang til uteplass. I tillegg får du to soverom og praktisk innvendig bod.

Pris: 3 490 000,- + omk.

Prisgunstig og moderne selveierleilighet - 1 solgt!

Leilighetene i denne firemannsboligen er på 70 kvadratmeter og inneholder to soverom. Leilighetene har to soverom og en hyggelig sosial sone med åpen stue- og kjøkkenløsning på nær 30 kvadratmeter. Herfra er det utgang til markterrasse i første etasje og balkong i andre etasje.

Firemannsboligen som er til salgs er byggetrinn 1 av totalt 2 firemannsboliger som er planlagt på eiendommen.

Pris: 2 890 000,- + omk.

Bjørkli er et sjarmerende hus med fire soverom, her vist frem i kveldsstemning med åpen dør ut til hagen.

Bygg hus på Røstøen

På Røstøen Nord har vi nå to flate, eneboligtomter til salgs hvor du kan bygge ditt BoligPartner hus. Vi har mange flotte boliger du kan ta utgangspunkt i, og sammen tegner vi ditt drømmehus.

Illustrasjon av flermannsbolig Lyren

Dette er fordelene med å kjøpe en helt ny leilighet eller rekkehus!

For selv om du kanskje må investere en høyere sum for å kjøpe en splitter ny bolig, er det mer prisgunstig å bo i en nybygget leilighet vs. en eldre bolig på samme størrelse.

10 grunner til å kjøpe ny bolig