Boligpartner
Plassering av boligene på feltet

Velkommen til Røstøen

Røstøen er et nytt boligfelt under oppføring på Reinsvoll med sentral beliggenhet i landlige omgivelser. Her har du nå mulighet til å sikre deg enebolig på ett plan i kjede, eller kanskje en leilighet i firemannsbolig passer deg best?

Med sørvestvendt beliggenhet har området gode solforhold hele året.

Det er etablert et stort friområde med lekeapparater på nesten 3 mål inne på feltet, hvor barna kan leke i trygge omgivelser.

Les mer om eneboligene i kjede

Les mer om leilighetene i firemannsbolig

Ta kontakt for mer informasjon om Røstøen!

Nærhet til alt du trenger i hverdagen

Fra boligfeltet er det gangavstand til skole, barnehage, bussforbindelse, dagligvare og bensinstasjon. Til Reinsvoll stasjon er det ca. 1 km hvor du har gode togforbindelse til Gjøvik, Hadeland og Oslo. Med bil tar det ca. 5 minutter til Raufoss og ca. 15 minutter til Gjøvik.

Røstøen er et fint utgangspunkt for trening og turmuligheter i marka både sommer og vinter, med blant annet ski, sykkel eller en tur på beina.

Reinsvoll skole, barnehage og idrettspark ligger kun 1,9 km fra boligfeltet.

Dette er fordelene med å kjøpe en helt ny leilighet eller rekkehus!

For selv om du kanskje må investere en høyere sum for å kjøpe en splitter ny bolig, er det mer prisgunstig å bo i en nybygget leilighet vs. en eldre bolig på samme størrelse.

Her finner du 10 gode grunner til å kjøpe ny bolig.

Klikk her

Kort vei til Raufoss

Kun 10 minutters kjøretur fra boligfeltet ligger Raufoss. Her kan du blant annet ta en tur til Totenbadet. Her er det både badeland, svømmehall, velvære og minigolf.

Stenberg amtmannsgård

Fra Røstøen boligfelt er det kun 12 minutters kjøretur til Stenberg. Her har tiden stått stille og du kan besøke det originale tunet fra årene rundt 1814. Dette er et vakkert og fredfullt sted verdt et besøk.

Reinsvolldammen

Dette er et tjern i Reinsvoll hvor det nå er satt opp fem gapahuker hvor det også er grillplass ved den ene. I Hunnselva er det mulighet for å fiske. Her er det mulighet for fine turer, blant annet kan du følge Hunnselva fra Reinsvolldammen og mot Vestbakkdemningen.

Enebolig i kjede med alt på ett plan - 1 solgt!

Praktisk bolig med trappefri adkomst og carport rett ved inngangsdøren. Dette er en bolig for deg som ønsker å bo smart og ha mulighet til å bo der livet ut.

Hus 1 og 2 som fortsatt er til salgs har en praktisk planløsning med 2 soverom. Fra carport kommer du inn i entre med plass til garderobeskap. Videre kommer du inn i en åpen stue- og kjøkkenløsning med utgang til uteplass. I tillegg får du to soverom og praktisk innvendig bod.

Se finn-annonsen

Prisgunstig og moderne selveierleilighet - 1 solgt!

Leilighetene i denne firemannsboligen er på 70 kvadratmeter og inneholder to soverom. Leilighetene har to soverom og en hyggelig sosial sone med åpen stue- og kjøkkenløsning på nær 30 kvadratmeter. Herfra er det utgang til markterrasse i første etasje og balkong i andre etasje.

Firemannsboligen som er til salgs er byggetrinn 1 av totalt 2 firemannsboliger som er planlagt på eiendommen.

Se finn-annonse