Boligpartner
Nedre Kongsli

Nytt boligfelt sentralt på Jaren

Eneboligtomtene er nå i salg!

Tomtepriser

KAMPANJE!

Signèr kontrakt på enebolig med BoligPartner innen 15. juni 2024, så får du med et ferdig installert vannbårent varmeanlegg forberedt for luft - vann.* – uten tillegg i prisen! 

*Leveransen gjelder alle varme rom i 1. etasje + evt. bad i 2. etasje. Kampanjen kan ikke benyttes med andre tilbud. Ta kontakt for mer informasjon om kampanjen.

Tomtestørrelse og pris

Vi har nå 7 solrike tomter til salgs på dette nye boligfeltet. I tomtevelgeren under kan du se tomtestørrelse og priser. Hvordan huset på tomta blir er ditt valg, sammen med våre arkitekter tegner ditt drømmehjem!

Gjør et smart valg og bygg hus nå

Alt tyder på at rentetoppen er nådd og vi har tatt en prat med økonom Lene Drange om hva hun tenker om å bygge hus nå.

- Blir ikke billigere å bygge hus i fremtiden.

Les hele artikkelen her

Vi gleder oss til å bygge både nye eneboliger og fine leiligheter i firemannsboliger og tomannsbolig på vårt vårt nye boligfelt sentralt på Jaren.

Tomteområdet ligger kun fem minutter unna jernbanestasjonen. Her bor du tett på alt du trenger i hverdagen din, samtidig som Oslo kun er 1 time unna.  

Alle de syv eneboligtomtene på Nedre Kongsli ligger sørvest-vendt og har meget gode solforhold. Det er fint utsyn over Viggadalen med Tingelstad og Søsterkirkene fra tomteområdet.

Dronebilde av tomteområdet og Jaren

Hva koster et hus?

Det er mange faktorer som påvirker prisen på et hus. Klikk på knappen under og fyll inn skjema så tar vi kontakt med deg for mer informasjon om dette.

Her kan du bygge prisgunstig enebolig

Du får mye igjen for pengene dine når du kjøper eneboligtomt av oss på Nedre Kongsli. Vi har flere spennende eneboligmodeller som passer godt inn på tomtene, så her er det mulig å gjøre en smart og prisgunstig investering. 

Det er både trygt og godt å flytte inn i et helt nytt hus. Da slipper du å tenke på høye strømregninger, tidkrevende oppussing og uforutsette kostnader. Du vet hva du skal betale hver måned, noe som gir en økonomisk trygghet i hverdagen.  

Vi har nå syv solrike og flotte eneboligtomter til salgs på Nedre Kongsli. I tillegg skal vi bygge moderne flermannsboliger her, så dette blir et nytt og attraktivt felt hvor vi legger vekt på å skape et inkluderende og koselig bomiljø med liv mellom boligene.   

Sammen tegner vi ditt drømmehus

Vi har mange flotte husmodeller du kan ta utgangspunkt i for å skreddersy akkurat ditt drømmehus. Våre arkitekter tegner huset til deg slik at det passer på tomten, er i henhold til reguleringsplaner og møter dine ønsker og behov - både nå og i fremtiden.

Pris:
Meld interesse så tar vi kontakt med deg og gir deg informasjon om pris på ditt drømmehus ⬇️

Interessert i å bygge enebolig? Ta kontakt!

Har du lyst til å se nærmere på tomteområdet? Eller lurer du på noe om våre eneboliger? Ta gjerne direkte kontakt med oss - vi svarer på alle dine spørsmål.

Portrett av Elisabeth Løvstad

Boligkonsulent

Elisabeth Løvstad

Tlf 41 43 70 02 Send epost
Portrett av Thomas Wang Berthinsen

Boligkonsulent

Thomas Wang Berthinsen

Tlf 97 90 00 58 Send epost
BoligPartner Gjøvik Ringvegen 16, 2816 Gjøvik Tlf 47 80 17 00 | Send epost

Nysgjerrig på leilighetene i to- og firemannsboligene som kommer for salg?

Ta kontakt allerede nå, så holder vi deg oppdatert.

Portrett av Runar Slåttum

Prosjektselger

Runar Slåttum

Tlf 90 18 33 91 Send epost
BoligPartner Gjøvik Ringvegen 16, 2816 Gjøvik Tlf 47 80 17 00 | Send epost

Med gangavstand til barnehage og skole

Nedre Kongsli er et godt sted å vokse opp. Fra tomteområdet er det gangavstand til mye av det du trenger i hverdagen. Det er kun ca. 1,5 kilometer til Jaren barneskole. Solheim, som er nærmeste barnehage, ligger kun 1,7 kilometer unna.

Tenk så herlig å kunne vokse opp på et nytt boligfelt hvor det er liv og røre i alle hus. På Nedre Kongsli planlegger vi å lage fine fellesområder med lekeplass og koselige grøntområder. La barna løpe rett ut fra hjemmet sitt til lekekamerater på feltet. Når barna trives, har de voksne det også godt. 

Kort vei til butikker og sentrum

I Jaren sentrum finner du både butikker, rådhuset, restaurant og bakeri. Til Gran sentrum er det cirka 5 kilometer. Her finner du enda flere servicetilbud og Vinmonopolet.  

Det betyr at du har nærheten til alle servicetilbud som du trenger i hverdagen din. Når du i tillegg har en flott matbutikk like ved tomteområdet, så blir hverdagslogistikken rask og enkel.  

Meld din interesse

Hold deg oppdatert på våre nyheter fra boligfeltet Nedre Kongsli på Jaren. Klikk på knappen og fyll ut skjemaet, så tar vi kontakt med deg.

Storbyen kun 1 time unna

Med bare 60 minutter til Oslo med tog, kan du enkelt veksle mellom idylliske løpeturer på Jaren eller en svipptur til konsert eller teater i Oslo. Et perfekt sted å bo for deg som liker rolige omgivelser tett på naturen, samtidig som du har storbyen kun en time unna.  

Det er også veldig enkelt å pendle med bil inn til Gardermoen, det tar kun 40 minutter. Skal du til Hønefoss, er det også hit kun 40 minutter å kjøre.  

Enkelt å pendle fra Jaren stasjon

Foto fra en av skiløypene ved Lygna skisenter

Nyt Innlandets beste skiløyper

Liker du å gå på ski? Fra Nedre Kongsli er det kun fem minutter å kjøre inn til Lygna skisenter . Vi tør påstå at det er her du finner noen av de aller beste skiforholdene i hele Innlandet.  

Lygna skisenter ligger sentralt ved riksveg 4, ca. 700 meter nordvest for Lygnasæter, og er et av Østlandets flotteste og mest moderne anlegg for langrenn og skiskyting. 

Skisenteret ligger 620 moh. og er av den grunn særdeles snøsikkert. Det kommer tidlig snø på Lygna og løypene er godt grunnpreparert slik at trening og konkurranser kan starte tidlig i sesongen. Senteret har også moderne snøproduksjonsanlegg som gjør det mulig å produsere og kjøre ut snø effektivt.