Boligpartner

Navneberget - Kommer for salg!

Meld din interesse og få mer informasjon om prosjektet.

Meld interesse

Illustrasjonsbilde av rekkehusene på Navneberghagan

Rekkehus på Navneberget

På Navneberget kan du nå sikre deg en helt ny bolig i rekkehus. Rekkehusene ligger landlig til på et populært boligfelt like ved Stange sentrum.

Rekkehusene består av to etasjer og bygges i skrått terreng. I underetasjen blir det romslig gang, stort bad/vaskrom og sportsbod. I denne etasjen finner du også det største soverommet i boligen. I første etasje får du en åpen stue- og kjøkkenløsning med utgang til uteplass samt to soverom.

Meld interesse

Illustrasjonsbilde av fellesområdet på Navneberget

Et levende fellesområde for barn og voksne

Her på Navneberget har vi lagt til rette for sosiale møteplasser, grøntområder, dyrking av grønnsaker og urter, lek og avslapning. Her kan du spille boccia eller kubb, plukke urter til middagen, stelle i blomsterbedet, slumre i hengekøyen, nyte en kaffekopp under pergolaen eller få fart på huskestativet.

Meld interesse for rekkehusene

Illustrasjonsbilder rekkehus

Boligvelger

Trykk på det du ønsker mer informasjon om i bildet under.

Ønsker du mer informasjon om rekkehusene?

Ta kontakt om du har noen spørsmål eller om du ønsker å melde deg på vårt informasjonsmøte.

Portrett av Janne Rølvåg

Prosjektselger

Janne Rølvåg

Tlf 95 27 83 44 Send epost
BoligPartner Hamar Brygga 11, 2317 Hamar Tlf 41 74 27 00 | Send epost
Situasjonsplan Navneberget.jpg Situasjonsplan for Navneberget

Sjarmerende by i vekst

At det satses på utbygging på Navneberget i Stange er lett å forstå. Stange er et koselig sted hvor man lett kan føle seg hjemme og man får en fin kombinasjon av å bo litt landlig, men likevel urbant. 

Navneberget er et nyetablert og levende boligfelt på Stange og her skal BoligPartner bygge rekkehus og leiligheter i lavblokk. Her blir det korte avstander til det meste man trenger i hverdagen. Fra inngangsdøren din på Navneberget trenger du ikke å beregne lang tid for å komme deg til butikker, barnehager, skoler og idrettsanlegg. 

Turmulighetene er heller ikke lagt unna. Stasjonsstien går gjennom feltet og det går turstier på kryss og tvers. Hva med en tur til Vålertjern naturreservat?

Er du mye på farten?

Om du er litt på farten hit og dit, så er det kort avstand til nærmeste bussholdeplass, og du bruker ikke lang tid til togstasjonen heller. Det tar under en time å komme seg til flyplassen på Gardermoen og det er gode og effektive veier helt frem. Når den nye jernbanen er på plass vil avstanden til Gardermoen og Oslo S bli vesentlig kortere med ca 45 min til Oslo S.

Illustrasjonsbilde av trehusene på Navneberget

Er du heller interessert i leilighet?

Vi skal også bygge lavblokk med leiligheter på Navneberget.

Les mer her