Boligpartner
Lerkeveien

Funkis-inspirerte familieboliger sentralt på Heimdal!

Bestill prospekt

Se plantegninger og priser

Sikre deg en helt ny og moderne bolig med flotte, solrike uteplasser sentralt på Heimdal.

Nå har du en unik mulighet til å sikre deg innholdsrik og stor familiebolig med kort vei til Heimdal sentrum. Her får du fantastiske uteplasser med flott utsikt hvor solen skinner fra morgen til kveld. Boligene skal bygges i et etablert, rolig og barnevennlig område med kort til vei alt du trenger i hverdagen.

Ønsker du mer informasjon om boligene i Lerkeveien?

Meld interesse og få digitalt prospekt!

BoligPartner Trondheim | Tungasletta 8, 7047 Trondheim
Tlf 94 15 40 00 | Send epost

Bo sentralt i Heimdal

Med bolig i Lerkeveien har du alt du trenger i kort avstand fra hjemmet. Det er en kort spasertur på ca. 10 minutter til City syd kjøpesenter med 70 butikker, kafèer og spisesteder - her har du alt du trenger!

Flere barnehager ligger i kort avstand fra Lerkeveien, med Bamsehiet familiebarnehage som nærmeste alternativ (400 meter). Breidablikk barnehage og barneskole ligger 1,4 km fra boligen, der finner du også den nybygde Heimdalhallen. I dette området ligger også Rema 1000 Heimdal

Det er god kollektivtrafikk i nærheten av Lerkeveien. Du finner flere bussholdeplasser innen 3 minutters gåavstand fra boligen. I tillegg er det kun 1,3 km til Heimdal togstasjon med hyppige avganger nordover mot Trondheim og Steinkjer. Her er det både sykkelparkering og pendlerparkering på stasjonen.

Ønsker du mer informasjon om Lerkeveien?

Vi tar gjerne en prat med deg.

Portrett av Tore Folvik

Boligkonsulent

Tore Folvik

Tlf 94 20 18 86 Send epost
BoligPartner Trondheim Tungasletta 8, 7047 Trondheim Tlf 94 15 40 00 | Send epost