Etter stor etterspørsel på boliger med mulighet for utleie, kommer endelig 4 nye boliger på Børstad i Hamar snart ut for salg! Alle boligene har mulighet for å bygges med hybel. På Klukestien kan du sikre deg en prisgunstig enebolig i landlige omgivelser - med butikk, barnehage og skole i umiddelbar nærhet. I tillegg er Hamar Sentrum og byens flotte strandlinje kun en svipptur unna! Her lønner det seg å være tidlig ute da forrige byggetrinn gikk unna som varmt hvetebrød.

Om Klukestien

Eneboliger med unike utleiemuligheter - rett i nærheten av Hamar Sentrum!

Boligene leveres innflyttingsklare, noe som betyr at alt fra ringeklokke og brannslukningsapparat, til parkettgulv, innredning og hvitevarer er inkludert.

Store økonomiske fordeler med utleie

En utleiedel gir deg ekstra skattefrie inntekter hver måned, noe som i betydelig grad bidrar til å finansiere boligen ved nedbetaling av huslånet, samt øker verdien på din bolig. 

Gå inn på DNB sin lånekalkulator for nærmere opplysninger her.

Smarte planløsninger

Boligene i Klukestien er kjedet sammen, men for å unngå å bo vegg-i-vegg med naboen er carporten plassert strategisk mellom enhetene. I disse boligene ligger alt til rette for en enkel hverdag. Her kan du kjøre rett inn i carporten og barnevogner, sykler, ski og hageutstyr kan enkelt plasseres i sportsboden rett innenfor. Med utgang fra 2. etasje har du fra kjøkkenet tilgang til en romslig og flott terrasse for de ekstra fine dagene. Den åpne kjøkken- og stueløsningen i 2. etasje byr på utsikt og lys og alle boligene har en egen asfaltert adkomst med plass til én gjesteparkering og en grønn lunge rundt huset.

Bo landlig - og samtidig rett i nærheten av Hamar Sentrum

I Klukestien bor du bare en kort sykkeltur unna Hamar sentrum og den idylliske strandlinjen som omfavner hele byen. Dette betyr umiddelbar nærhet til serveringssteder, yrende kafeliv, kulturtilbud og ikke minst idyll langs Mjøsstranda.

Samtidig bor du så landlig at du kan nyte morgenkaffen i rolige omgivelser til synet av frodige åkrer – og kanskje et rådyr om du er heldig? Olrud Handelspark og Ikea ligger bare en kort kjøretur unna, du har en nærbutikk rett ved, og det er trygge skoleveier til både barne- og ungdomsskolen. Rett nedenfor feltet er det også en vakker allé, og det kryr av flotte turstier i området. 

Fordeler ved kjøp av ny bolig

* Boligen leveres nøkkelferdig med 5 års reklamasjonsrett mot skjulte feil og mangler.


* Vi gir deg mulighet til å sette ditt personlige preg på leiligheten gjennom valg av overflater, baderomsinnredning, samt kjøkkenleveranse hvis du kommer tidlig inn i prosjektet.


* LAVE OMKOSTNINGER! Du betaler 2,5% dokumentavgift kun av tomteverdien, i motsetning til hele salgssummen som ved kjøp av brukt bolig.


* Lave månedlige felleskostnader, som dekker f.eks. brøyting, strøing, gressklipping, forsikring, og sparing til sameiet. Felleskostnader til sameiet er estimert til kroner 1500,- pr.mnd.


Vår leveranse

INNVENDIGE OVERFLATER

- Innvendig dører leveres som hvitmalte dører fra Kloppen trevare. Karm og MDF-utforinger leveres hvitmalt. I disse boligene leveres døra «Visjon 1» 

- Vindu i samtlige husserier leveres 3-lags vinduer med superenergiglass med argongass fra Norgesvinduet. Vinduene er barne- og tyverisikre. Vindu og karm leveres hvitmalt. Utforinger leveres hvitfoliert. 

- Tak og vegger på alle tørre rom, leveres som panelplater i type skygge kostmalt 5-bords. Alle veggene er i hvit utførelse. Bad og vaskerom leveres med baderomsplater i store matte flismønstre.  Type Fibo Trespo design F01 2094 S White. 

- På alle gulv, bortsett fra i Entre, hall/trapp, vask og bad vil det bli lagt 3 stavs parkett i lys eik. Type eik family struktur, lysehvit. Badet leveres med Mørke Grå fliser i str 20x20 og nedsenk i dusjsone. I gangen leveres gangflis i litt lysere grå str 30x60. 

- Listverk. På alle boligrom leveres fabrikkmalt hvite lister rundt dører, vinduer og langs tak og gulv. Her leveres gulvlist og gerikt i utførelse 15x58 avrundet, taklist leveres i 21x45 avrundet. Sparkling og maling av spikerhull i lister må påberegnes. 

- Trapper. Hestnes Trappefabrikk leverer kvalitetstrapper til disse boligene. trapp leveres med forskriftsmessig rekkverk eller håndrekke på begge sider. Her leveres det fabrikklakkert furutrapp som standard. 

KJØKKEN, BAD, VASKEROM

Kjøkken leveres fra Sigdal. Vi har valgt minimalistisk kjøkkeninnredning i lys grått uten profilerte fronter. 

Vaskerom - I teknisk bod finner man 200 liter bereder, opplegg til vaskemaskin, ventilasjonsaggregat og fordelingsskap. Vaskerom kan også benyttes til oppbevaring. 

GENERELT 

Elektrisk - Det legges opp skjult elektrisk anlegg med brytere og kontakter i hvit utførelse. Automatsikringer, hovedsikring og målere i eget sikringsskap. Antall punkter leveres i henhold til den gjeldende standarden NEK 400 – 2014 og plassering fastsettes sammen med elektroentreprenør. Eventuelle tilvalg avtales direkte med elektriker. 

Telefon/tv/bredbånd - Det leveres opplegg for bredbånd og tv. Kjøper står selv for bestilling og tilkobling. 

Ventilasjon - Det leveres balansert ventilasjonsanlegg med høyeffektiv varmegjenvinner. Frisk, forvarmet og renset luft tilføres oppholdsrommene. Anlegget skal være i kontinuerlig drift og sørger for sunt innemiljø.

TILVALG OG ENDRINGER

Det er lagt opp til en god og tidsriktig standard i boligene. Ønsker du allikevel noe annet enn BoligPartner sin leveranse, vil du ha mulighet til å gjøre tilvalg så lenge dette gjøres tidlig i prosjektet.

Det er åpnet for følgende tilvalg i prosjektet: 

- Overflater gulv (type parkett/laminat/flis i våtrom)

- Overflater vegg (farger på panelplater/gips/flis i våtrom) 

- Overflater himling (tak-ess/panelbord/gips) 

- Kjøkkeninnredning 

- Elektro-leveranse: down-lights, varme i gulv etc. 

- Valg av blandebatterier 

- Baderomsinnredning 

- Type peisovn 

Det er ikke mulig å endre: 

- Planløsning/bærevegger/fasader/plassering av ventilasjonsanlegg/sjakter/ nedforinger/innkassinger/vann/avløp/sluk etc.

Kontakt meg om nye boliger på Klukestien

Klukestien-feltet og området rundt

I Klukestien blir det godt å leve for både liten og stor. Jakter du din første bolig eller er du ferdig med stort hus og ønsker å bruke mindre tid på hage og vedlikehold? Da kan Klukestien være det perfekte valget for deg!

Plantegninger og interiørbilder

Vi hjelper deg med å se muligheter og smarte løsninger i ditt nye hjem, og tilpasser ved behov.

Her kommer boligene

Klukestien boligfelt ligger ved Klukevegen på Børstad, rett bak Blomsterkroken.
Loading map...

Eiendomsprofil

Scroll deg nedover og bli kjent med nabolaget i Klukestien.

Hamar – byen som har alt!

Hamar er Innlandets urbane hjerte. En by i rivende utvikling hvor det skjer masse spennende! Næringslivet blomstrer, det lyses stadig ut attraktive stillinger og innbyggertallet øker stadig.