BYGGETRINN 2! Ti nye boliger på Børstad i Hamar (flere med mulighet for utleie av hybel) er lagt ut for salg! På Klukestien kan du sikre deg en prisgunstig enebolig i landlige omgivelser - med butikk, barnehage og skole i nærheten.

Om Klukestien

Byggetrinn 1 er sluttsolgt, og nå skal BoligPartner bygge 10 nye flotte, kjedede eneboliger i Klukestien på Børstad. Boligene leveres innflyttingsklare, noe som betyr at alt fra ringeklokke og brannslukningsapparat, til parkettgulv, innredning og hvitevarer er inkludert. Andre byggetrinn består av husene 1 til 10 og av disse er 1-4 og 9-10 like i form og størrelse. Hus 5-8 er også like i form og størrelse, og er de største boligene i Klukestiens byggetrinn 2. Det er disse fire boligene som har mulighet for hybel. 

Store økonomiske fordeler med utleie

En utleiedel gir deg ekstra skattefrie inntekter hver måned, noe som i betydelig grad bidrar til å finansiere boligen ved nedbetaling av huslånet, samt øker verdien på din bolig. 

Med en rente på 2,50 % over en løpetid på 25 år, forsvarer dette et lån på minimum 1 500 000 kr. Dette med et estimat på 7000 kr i månedlig leieinntekt og ut fra nåværende rente og tid. Renten kan stige, noe som ikke er hensyntatt i dette regnestykket. 

Gå inn på DNB sin lånekalkulator for nærmere opplysninger her.

Smarte planløsninger

Boligene i Klukestien er kjedet sammen, men for å unngå å bo vegg-i-vegg med naboen er carporten plassert strategisk mellom enhetene. I disse boligene ligger alt til rette for en enkel hverdag. Her kan du kjøre rett inn i carporten og barnevogner, sykler, ski og hageutstyr kan enkelt plasseres i sportsboden rett innenfor. Med utgang fra 2. etasje har du fra kjøkkenet tilgang til en romslig og flott terrasse for de ekstra fine dagene. Den åpne kjøkken- og stueløsningen i 2. etasje byr på utsikt og lys og alle boligene har en egen asfaltert adkomst med plass til én gjesteparkering og en grønn lunge rundt huset.

Bo mellom sentrum og Ikea

I Klukestien bor du bare en kort sykkeltur fra Hamar sentrum, og samtidig så landlig at du kan nyte morgenkaffen i rolige omgivelser til synet av frodige åkrer – og kanskje et rådyr om du er heldig? Olrud Handelspark og Ikea ligger bare en kort kjøretur unna, du har en nærbutikk rett ved, og det er trygge skoleveier til både barne- og ungdomsskolen. Rett nedenfor feltet er det også en vakker allé, og det kryr av flotte turstier i området. 

Salgstrinn 1 har vært svært populært! Ta gjerne kontakt om du vil høre mer om boligene på salgstrinn 2.

Her kan du få en smart enebolig for 3, 75 millioner!

Se annonsene

Her kan du lese alt om de ti nye boligene på salgstrinn 2.

Se film av Klukestien!

I Klukestien kan du leve landlig, omgitt av bølgende åkrer og flotte turstier, bare en kort sykkeltur fra Hamar sentrum.

Klukestien-feltet og området rundt

I Klukestien blir det godt å leve for både liten og stor. Jakter du din første bolig eller er du ferdig med stort hus og ønsker å bruke mindre tid på hage og vedlikehold? Da kan Klukestien være det perfekte valget for deg!

Plantegninger og illustrasjoner av interiør

Vi hjelper deg med å se muligheter og smarte løsninger i ditt nye hjem, og tilpasser ved behov.

Her kommer boligene

Klukestien boligfelt ligger ved Klukevegen på Børstad, rett bak Blomsterkroken.
Loading map...

Eiendomsprofil

Scroll deg nedover og bli kjent med nabolaget i Klukestien.

Hamar – byen som har alt!

Hamar er Innlandets urbane hjerte. En by i rivende utvikling hvor det skjer masse spennende! Næringslivet blomstrer, det lyses stadig ut attraktive stillinger og innbyggertallet øker stadig.