Boligpartner

Nytt boligfelt med 12 eneboligtomter
og 10 kjeda eneboliger

Velg mellom arealeffektive kjeda eneboliger eller boligtomter med valgfri enebolig.

Les mer om enebolig i kjede

Les mer om eneboligtomter

Nær by og mark

Opplev lavere puls med grønne rekreasjonsområder og koselige nabolag på flotte Nordkisa. Oppvekstmiljøet er godt tilrettelagt med fine skole- og barnehagemuligheter.

Fra Kisatunet er det gangavstand til Kiwi butikken med godt utvalg, skole, barnehage og umiddelbar nærhet til flotte turmuligheter. Vi etablerer ny gangvei fra boligfeltet som sørger for trygg skolevei. 

Kisatunet_bildekollasj_web_2_sommer.jpg

Det er så lettvint å bo sentralt på Nordkisa. Med Jessheim by kun ti minutter unna, er det kort vei til sjarmerende kafeer og gode restauranter. Her finner du alt du trenger av servicetilbud, bank, flere trenings- og velvære­sentre og hele 150 forskjellige butikker. Byen har også et eget kulturhus med tre kinosaler. Hit kan du også gå for å høre på konserter, se teater og revyer samt kunstutstillinger. 

iStock-1167054406.jpg

Kort vei til jobben

På Kisatunet får du kort vei til et variert og godt arbeidsmarked. For med både Oslo Lufthavn Gardermoen (ca. 12 minutter unna) LHL-Klinikken, næringsparker samt Jessheim sentrum i nær avstand, er jobbmulighetene mange. 

Det er i tillegg togstasjon på Hauerseter kun ca. 4 km unna med lokaltog til Oslo 2 ganger i timen. Her er det pendlerparkering. 

Det er også gode bussforbindelser med busstopp rett utenfor feltet. 

Prospekt Kisatunet

Les mer om boligene og tomtene på Kisatunet.

Illustrasjon av flermannsbolig Lyren

Dette er fordelene med å kjøpe en helt ny leilighet eller rekkehus!

For selv om du kanskje må investere en høyere sum for å kjøpe en splitter ny bolig, er det mer prisgunstig å bo i en nybygget leilighet vs. en eldre bolig på samme størrelse.

10 grunner til å kjøpe ny bolig

Slik blir området

tomtekart_reservert-copy_221021_152450.jpeg

Enebolig i kjede

De moderne eneboligene over to plan bindes sammen av carport og utvendig bod. Inngangen er i første etasje. Her finner du to soverom, bad og en praktisk bod med plass til både vaskemaskin og teknisk utstyr. Fra det ene soverommet er det inngang til bod, som kan innredes som walk-in closet. Helt perfekt. 

I husets andre etasje er det en luftig og åpen kjøkken- og stueløsning. Her oppe er også husets tredje soverom. Fra stua er det utgang til en herlig vestvendt terrasse på hele 27 kvadratmeter. Det er bare å glede seg til magisk stemning og stjerneklare kvelder her ute sammen med dem du er glad i.

Fakta: 
BRA bolig: 120 kvm / P-ROM: 85 kvm / Soverom: 3 / Bad: 1  Teknisk bod / vaskerom: 1 / Bod : 1 /
Sportsbod: 2

Finn-annonser eneboliger i kjede

Vil du ha mer informasjon om enebolig i kjede på Kisatunet?

Portrett av Frode Nørstegård

Prosjektutvikler

Frode Nørstegård

Tlf 97 10 90 80 Send epost
BoligPartner Romerike Industrivegen 22, 2069 Jessheim Tlf 41 74 37 00 | Send epost

Eneboligtomter

På Nordkisa skal vi nå skape et nytt boligfelt. Det skal bygges 12 frittliggende eneboliger. Vær rask og plukk ut din favoritt-tomt, så hjelper vi deg med å finne frem til hvilket hus fra BoligPartner som passer best til dine ønsker, behov og til tomten.

Se Finn-annonsen for eneboligtomtene

I bildet er eneboligtomtene markert med nr. 2-14

Priser og størrelser på tomtene

BYA er 30% inkl. 2 parkeringsplasser. Tomtene er ikke ferdig fradelt og det tas forbehold om mindre avvik i areal etter oppmåling.

Ferrara

Ferrara er en spesialbolig vi har tegnet akkurat for Kisatunet. Boligen er svært praktisk løst med integrert garasje og sportsbod med plass til alt fra gressklipper til skiutstyr og sykkel – genialt for folk i farta. Inngangen finner man i første etasje, her har man en egen stue med to romslige soverom. Fra stuen er det også egen utgang til hagen. Etasjen har et bad og eget vaskerom/teknisk rom. 

Opp trappen til 2. etg. finner man et kjøkken/allrom med en sosial sone så du kan skravle med gjestene når du har selskap, eller hjelpe barna med leksene mens du lager middag. Her kan du dyrke familielivet. Boligen har  store, flotte vindusflater og ekstra takhøyde som gir en fantastisk romfølelse. Det er tilgang til luftig veranda fra spisestuen. Det er også en egen stue med plass til en deilig og stor sofa. Her kan du nyte utsikten og få naturen inn gjennom de store, fine vinduene. I denne etasjen har man også praktisk bad tilliggende husets største soverom. Dette er et perfekt hus for familien.  

Fakta:
BRA bolig: 162 kvm / P-ROM: 125 kvm / garasje: 19.8 kvm / 
soverom: 3 / bad og vask: 2 / bod: 2. 

Se Finn-annonsen

Taranto

Dette er et moderne hus som har alt en familie trenger integrert i bygningskroppen. Med en slik løsning utnyttes tomtearealet maksimalt, og huset passer godt inn på smale og litt mindre tomter.

Huset har dobbelt garasje i underetasjen med direkte inngang til huset samt lune uteplasser både i 1. og 2. etasje. Videre har boligen tre soverom, kontor (evt. soverom nummer fire) to bad og godt med bodplass. Husets hjerte er helt klart den sosiale sonen i 2. etasje med åpent kjøkken- og stueområde som strekker seg gjennom hele etasjen. Taranto er virkelig et smart hus med store vindusflater og åpne løsninger som understreker det moderne uttrykket.

Taranto er et moderne hus med garasje i underetasjen.

Fakta: 
BRA bolig: 164 kvm / P-ROM: 121 kvm / soverom: 3-4 / bad og vask: 2 / bod: 1. 

Trani - original

Trani er en flott enebolig over to plan med egen integrert sportsbod. Her får du en praktisk og romslig bolig med tre soverom/kontor og godt med bodplass. Et utmerket valg for barnefamilien eller andre familier som har behov for det lille ekstra.

I første etasje smører man skiver til frokost, mens tv-en suser med morgenunderholdning fra stuen. Kaffelukten vekker kanskje din kjære? Fra stuen er det egen utgang til terrassen. Her får man mange fine grillstunder om sommeren. Etasjen har også et praktisk WC rett innenfor inngangen. Opp i andre etasje er boligens soverom fordelt. Totalt er det tre soverom eller kontor om du har behov for det. Mastersoverommet har god plass på hele 12,7 kvm. Her har man virkelig plass til sko og kjolesamlingen. Fra soverommet har man også tilgang til verandaen, et deilig sted å ta morgenkaffen. Etasjen har også ett kombinert bad/vaskerom med god størrelse, en egen bod til oppbevaring og en teknisk bod. 

Fakta: 
BRA bolig: 107 kvm / P-ROM: 95 kvm / soverom: 3 / bad og vask: 2 / bod: 2. 

Se Finn-annonsen

Trani Compatto

Dette er den kompakte utgaven av Trani original. Her har vi tatt vekk balkongen i 2. etg. for å spare på plassen. Denne passer til de aller minste tomtene, eller for deg som vil ha en liten, smart, og økonomisk bolig. Den har samme planløsning som Trani Original med stue og kjøkken, entré, WC og sportsbod i hovedplan. I 2. etg. har du 3 soverom, et romslig kombinert bad/vaskerom og 2 gode boder til oppbevaring. Her har du alt du trenger. 

Kjøkkenet tegner du selv, men får vi foreslå en deilig øy som deler kjøkken og stue?  Med doble skyvedører bringer du hagen og sommeren inn i boligen. Stuen har peis for lune kvelder og gode filmer. 

Fakta: 
BRA bolig: 107 kvm / P-ROM: 95 kvm / 
soverom: 3 / WC: 1 / Kobi bad/vask/WVC: 1 /Bod: 3. 

Se Finn-annonsen

Trani - Grande

Trani Grande er den største Trani-modellen vi tilbyr på Kisatunet. Her har vi laget 2 alternative planløsninger – alt etter ditt behov. 

Begge modeller har 4 soverom, så kan du velge om du ønsker 2 bad, hvorav ett er kombinert med vaskerom, og et eget teknisk rom eller et hovedbad, et gjeste WC og et eget vaskerom/teknisk rom. Den ene modellen har en loftstue i tillegg der barna eller ungdommen kan ha egentid. 

Hva passer best for deg og din familie? 

I første etasje kan man høre løken frese på kjøkkenet, mens man kan slappe av med kveldsnytt på stua. Fra kjøkkenet er det utgang til sommergrilling på terrassen. For den aktive familie er det enkel tilgang til ski og annet utstyr via sportsbod. Denne har egen tilgang på utsiden av huset. I 2. etasje finner man de fire soverommene smart fordelt. Mastersoverommet på hele 13 kvm med plass til garderobeløsning langs hele den ene veggen. Her får du plass til hele garderoben.  

Fakta alternativ 1:
BRA bolig: 162 kvm /  P-ROM: 125 kvm / Soverom: 4 / Bad: 1 / Vaskerom: 1 / WC: 1 / Sportsbod: 1

Fakta alternativ 2:
BRA bolig: 162 kvm /  P-ROM: 125 kvm / Soverom: 4 / Bad/Vask:  2 / Loftstue: 1 / Bod: 1 

Se Finn-annonsen

Vil du ha mer informasjon om tomtene på Kisatunet?

Vær rask og plukk ut din favoritt-tomt, så hjelper vi deg med å finne frem til hvilket hus fra BoligPartner som passer best til dine ønsker, behov og til tomten. 

Portrett av Frode Nørstegård

Prosjektutvikler

Frode Nørstegård

Tlf 97 10 90 80 Send epost
BoligPartner Romerike Industrivegen 22, 2069 Jessheim Tlf 41 74 37 00 | Send epost

Store fordeler med å kjøpe nytt hus

Spar penger hver måned ved å bo i et nytt hus vs. i en eldre bolig. Her kan du lese om hvorfor det er slik.

Bygde stort hus – bruker mindre strøm

Da Marie og Thor bodde i en eldre bolig på 150 kvm, brukte de 30.000 kWt i året. Det er hele 10.000 kWt mer enn det de bruker i dag, i sitt nye, store hus fra BoligPartner.