På Kisamoen, Nordkisa, skal vi bygge lettstelte leiligheter med 1-3 soverom samt moderne eneboliger i kjede over to plan.

Siste nytt fra Kisamoen

Stine forteller deg om fremdriften på Kisamoen

Til salgs på Kisamoen

Ta en kikk på våre salgsannonser for eneboliger i kjede med 4 soverom og eneboligtomter

Om Kisamoen

Vi vet du drømmer om noe som er helt nytt og moderne. At du ønsker deg et lettstelt hjem med praktiske løsninger hvor du ikke trenger å tenke på vedlikehold og oppussing. På Kisamoen - Nordkisa skal vi bygge lekre leiligheter i tre ulike størrelser og spennende eneboliger i kjede. 

Boliger for alle aldersgrupper

Kanskje er du i starten av voksenlivet og skal investere i din aller første bolig? Eller er du godt voksen og søker en innholdsrik hverdag hvor du bor lettstelt og behagelig? Uansett hvor i livet du er nå, finner du en bolig tilpasset dine og familiens behov på Kisamoen. Velg mellom 2-roms, 3-roms og 4-roms leiligheter eller moderne eneboliger i kjede over to plan. Uansett får du privat og lun uteplass, godt med bodplass og egen carport.  

Et område i vekst

Kisamoen er et nytt boligfelt på Nordkisa i Ullensaker kommune. Dette er et attraktivt område i vekst. I løpet av de neste årene skal det bygges over hundre nye boliger her. Her kan du bo landlig og fredelig, samtidig som du får den viktige nærheten til de servicetilbudene du ønsker deg. Med både Oslo Lufthavn Gardermoen (14 minutter unna) nye LHL-Klinikken, næringsparker samt Jessheim sentrum i nær avstand, er jobbmulighetene mange.  

Nærhet til alt

Du har matbutikk rett i nærheten og barnehagen er strategisk plassert rett inntil boligområdet. Du kan faktisk se bort på den flotte barneskolen. Med Jessheim by kun ti minutter unna, er det kort vei til sjarmerende kafeer og gode restauranter. Her finner du også alt du trenger av servicetilbud, post, bank, flere trenings –og velværesentre og hele 150 forskjellige butikker. Byen har også et eget kulturhus med tre kinosaler. Hit kan du også gå for å høre på konserter, se teater og revyer samt kunstutstillinger.

Kisasmoen er et ypperlig sted for deg som er glad i frisk luft og som liker å være ute i naturen. Her lokker fine tur- og sykkelstier på deg i sommerhalvåret, mens skiløypa og lysløypa ligger klar til bruk hele vinteren. Velkommen på visning!

Moderne 2-roms, 3-roms og 4-roms leiligheter og spennende eneboliger i kjede.

Ta kontakt for tomtevisning!

Se film av Kisamoen

Kisamoen er et nytt boligfelt på Nordkisa. Her kan du bo landlig, men samtidig kun ti minutter unna Jessheim sentrum og 14 minutter unna Gardermoen.

Et moderne uttrykk

Slik vil de flotte eneboligene i kjede og flermannsboligene med leiligheter i tre ulike størrelser se ut.

Lettstelt og moderne

Dette er lettstelte hjem med praktiske løsninger hvor du ikke trenger å tenke på vedlikehold og oppussing. Se disse flotte illustrasjonene fra leilighetene med 1-3 soverom og de spennende eneboligene i kjede.

Gratis katalog i din postkasse

Har du lyst på nytt hus? Bestill vår huskatalog - vi lover deg masse inspirasjon og nyttige artikler
Bestill gratis huskatalog
Dette feltet er påkrevd
Velg kommune fra listen
Har du tomt?

Samtykker

Nær by og mark

Bor du på Kisamoen har du kort avstand til alt. La deg sjarmere av de fine friluftsområdene på Nordkisa og det hyggelige bylivet i Jessheim sentrum

Her kommer boligene

Kisamoen er et nytt boligfelt på Nordkisa i Ullensaker kommune. Herfra når du Oslo Lufthavn Gardermoen på under 15 minutter.
Loading map...