Boligpartner

Velkommen til Jørihaugen Vest

Kun 15 minutter unna Kristiansund sentrum bidrar vi til å skape et nytt boligfelt med fantastisk utsikt og utmerkede solforhold. Her bor du landlig, men likevel rett i nærheten av både skole, barnehage, handelsmuligheter og idylliske friluftsområder for turer og rekreasjon.

Vi hos Eiendom i Fokus har gleden av å ønske velkommen hjem til et nytt boligfelt med umiddelbar nærhet til Rensvik sentrum. Det nye boligfeltet ligger også kun 15 minutter unna mangfoldige Kristiansund sentrum, og består av ledige tomter regulert for valgfrie eneboliger fra BoligPartner, og prosjekterte moderne rekkehus. Ta gjerne kontakt dersom du ønsker en uforpliktende prat eller tomtebefaring. 

Et eldorado for barnefamilien

Dette er et familievennlig, populært og sentralt beliggende område som skaper perfekte rammer for oppvekst og trivsel for barn og unge. Med kort vei til både barnehage, skoler, fritidsaktiviteter og turområder er alt lagt til rette for at Jørihaugen Vest skal være et flott sted å bosette seg for småbarnsfamilier. 

Eneboliger og rekkehus

Dette tomteområdet vi presenterer på Jørihaugen Vest skal bestå av både eneboliger og rekkehus (henholdsvis tre rekkehus i kjede og fire rekkehus i kjede). Nå gleder vi oss til å lage et levende nabolag på idylliske tomter som byr på en fantastisk utsikt og gode solforhold. Her får du muligheten til å velge blant vårt brede utvalg husmodeller og bygge ditt drømmehus på en av de flotte eneboligtomtene, eller du kan flytte inn i våre lekre og moderne rekkehus.

Stor valgfrihet 

Bygg drømmehuset på drømmetomta! Her på Jørihaugen Vest venter idylliske eneboligtomter på deg som går med den husdrøm i magen, og gjennom BoligPartner sitt brede og spennende utvalg innen husmodeller har du stor valgfrihet når det gjelder hvilken bolig du ønsker å flytte inn i. 

Bilder fra området

Her kan du se området rundt tomtene på Jørihaugen Vest, og virkelig oppleve de vakre omgivelsene som omgir dette nye boligfeltet med umiddelbar nærhet til både Rensvik sentrum og Kristiansund.

Se illustrasjoner og plantegninger her

Moderne linjer og stilrent uttrykk preger rekkehusene her på Jørihaugen Vest. Arkitekturen har tatt hensyn til både den fantastiske utsikten og de gode solforholdene og husene har både store vinduer og flere herlige uteplasser som tar vare på de ekstra fine dagene.

Universell utforming og livsløpsstandard 

På Jørihaugen Vest skal vi bygge tre rekkehus i kjede og fire rekkehus i kjede. Størrelsene på rekkehusene vil bestå av 148 m2 eller 157 m2. Hvert rekkehus har 3 soverom som standard og en åpen stue- og kjøkkenløsning som er plassert med utsikt uten innsikt i 2. etasje. Denne lekre sosiale sonen blir garantert husets mest populære møteplass og hjemmets hjerte. Fra kjøkkensiden har du direkte tilgang til en fin veranda med utsikt til sjøen. Alle boligene har carport og sportsbod.

Flott beliggenhet 

Nydelig utsikt og idyllisk beliggenhet omkranser rekkehusene som skal bygges her på Jørihaugen Vest. Disse rekkehusene blir flotte hjem for aktive barnefamilier med sin umiddelbare nærhet til skole, barnehage, dagligvare og flotte fri- og turområder. 

Utsikt og dagslys

Vindusflatene på disse rekkehusene gjør natur og omgivelser til levende bilder, og sørger for mye naturlig dagslys. Her møtes god design og funksjonelle løsninger som tar vare på både små og store i familien. Flere uteplasser rundt boligen din gir deg friheten til å kunne nyte både lune skyggeplasser og solrike vegger. 

Se film fra området

Klikk på videosymbolet og bli med på en tur til Jørihaugen Vest!

Alle våre husmodeller kan tilpasses slik du vil

Vi gleder oss til å sette et moderne preg på idylliske Jørihaugen Vest, og her får du et bredt utvalg husmodeller å velge blant. Vi strekker oss langt for at du skal kunne flytte inn i drømmehuset, derfor kan alle våre standardmodeller tilpasses både når det gjelder fasade og planløsning - selvfølgelig med god arkitekthjelp.

Vi kaller standardmodellene våre for et godt utgangspunkt. Selv om de er arkitekttegnet for å være et best mulig hjem for alle typer familier, så har du alltid frihet til å tilpasse ditt nye hjem slik du vil, både når det gjelder fasade, planløsning og rominndeling. 

Valgfrihet på Jørihaugen Vest 

Også her på Jørihaugen Vest kan du i stor grad påvirke arkitekturen til våre husmodeller, slik at du kan flytte inn i ditt optimale drømmehus. Med god hjelp fra arkitekt og boligrådgiver!

Savoia eksteriør oxi 2017 original.jpg

Se våre husmodeller

Kontakt meg for å melde din interesse for Jørihaugen Vest.

Salgs- og markedsansvarlig
Ole Anders Lund, Tlf 977 18 979

‏‏‎ ‎
Send e-post