Boligpartner

Velkommen til Jørihaugen Vest

Kun 15 minutter unna Kristiansund sentrum bidrar vi til å skape et nytt boligfelt med fantastisk utsikt og utmerkede solforhold. Her bor du landlig, men likevel rett i nærheten av både skole, barnehage, handelsmuligheter og idylliske friluftsområder for turer og rekreasjon. Nå er det kun 2 ledige tomter igjen!

Vi hos Eiendom i Fokus har gleden av å ønske velkommen hjem til et nytt boligfelt med umiddelbar nærhet til Rensvik sentrum. Det nye boligfeltet ligger også kun 15 minutter unna mangfoldige Kristiansund sentrum, og består av ledige tomter regulert for valgfrie eneboliger fra BoligPartner.
Ta gjerne kontakt dersom du ønsker en uforpliktende prat eller tomtebefaring. 

Et eldorado for barnefamilien

Dette er et familievennlig, populært og sentralt beliggende område som skaper perfekte rammer for oppvekst og trivsel for barn og unge. Med kort vei til både barnehage, skoler, fritidsaktiviteter og turområder er alt lagt til rette for at Jørihaugen Vest skal være et flott sted å bosette seg for småbarnsfamilier. 

Illustrasjon av flermannsbolig Lyren

Dette er fordelene med å kjøpe en helt ny leilighet eller rekkehus!

For selv om du kanskje må investere en høyere sum for å kjøpe en splitter ny bolig, er det mer prisgunstig å bo i en nybygget leilighet vs. en eldre bolig på samme størrelse.

10 grunner til å kjøpe ny bolig

Tomter Stor valgfrihet 

Bygg drømmehuset på drømmetomta! Her på Jørihaugen Vest venter idylliske eneboligtomter på deg som går med den husdrøm i magen, og gjennom BoligPartner sitt brede og spennende utvalg innen husmodeller har du stor valgfrihet når det gjelder hvilken bolig du ønsker å flytte inn i. 

Bilder fra området

Her kan du se området rundt tomtene på Jørihaugen Vest, og virkelig oppleve de vakre omgivelsene som omgir dette nye boligfeltet med umiddelbar nærhet til både Rensvik sentrum og Kristiansund.

Flott beliggenhet 

Nydelig utsikt og idyllisk beliggenhet omkranser tomtene på Jørihaugen Vest. Her kan man bygge flotte hjem for aktive barnefamilier med sin umiddelbare nærhet til skole, barnehage, dagligvare og flotte fri- og turområder.

Se film fra området

Klikk på videosymbolet og bli med på en tur til Jørihaugen Vest!

Alle våre husmodeller kan tilpasses slik du vil

Vi gleder oss til å sette et moderne preg på idylliske Jørihaugen Vest, og her får du et bredt utvalg husmodeller å velge blant. Vi strekker oss langt for at du skal kunne flytte inn i drømmehuset, derfor kan alle våre standardmodeller tilpasses både når det gjelder fasade og planløsning - selvfølgelig med god arkitekthjelp.

Vi kaller standardmodellene våre for et godt utgangspunkt. Selv om de er arkitekttegnet for å være et best mulig hjem for alle typer familier, så har du alltid frihet til å tilpasse ditt nye hjem slik du vil, både når det gjelder fasade, planløsning og rominndeling. 

Valgfrihet på Jørihaugen Vest 

Også her på Jørihaugen Vest kan du i stor grad påvirke arkitekturen til våre husmodeller, slik at du kan flytte inn i ditt optimale drømmehus. Med god hjelp fra arkitekt og boligrådgiver!

Savoia eksteriør oxi 2017 original.jpg

Se våre husmodeller

Reguleringsbestemmelser og plankartet for område

Kontakt meg for å melde din interesse for Jørihaugen Vest.

Salgs- og markedsansvarlig
Ole Anders Lund, Tlf 977 18 979

‏‏‎ ‎
Send e-post