Boligpartner

Innholdsrik tomannsbolig med fire soverom og carport

Jokvihogen Pan spes. 2MB eksteriør XR 2022 - lys fasade - framside.jpg

4 sov • BRA 144 m²

Boligen leveres bl.a. med følgende:

  • Varmekabler i gulv på bad/ vaskerom og gang.
  • Vedovn Mondo 3 i stue
  • Malt stria gips vegger og malt tak i entre/gang og stue/kjøkken
  • 1- stav pergo laminat gulv i alle tørre rom
  • JKE kjøkkeninnredning, mulig å bestemme innredning (tilvalg).
  • Bad har fliser på gulv, vegghengt toalett og innreding MIE 80 fra Vikingbad,
  • Grunna og 1 Mellomstrøk maling på kledning.
  • Nye boliger har betydelig lavere strømutgifter sammenlignet med eldre.
  • Lave omkostninger! Du betaler 2,5% dokumentavgift kun av tomteverdien, i motsetning til hele salgssummen som ved kjøp av brukt bolig. Dette tilsvarer her kroner 11 250,- totalt


Du har mulighet for å endre tilvalg direkte med leverandører.

Jokvihogen Pan spes. 2MB - plantegninger 1.etg.jpg

Planløsning 1. etasje

Jokvihogen Pan spes. 2MB - plantegninger 2.etg.jpg

Planløsning 1. etasje

Vil du ha mer informasjon om
tomannsboligene?

Portrett av Terje Grønfur

Daglig leder

Terje Grønfur

Tlf 90 94 21 38 Send epost
Sunnfjord Bygg AS Flovegen 11, 6800 Førde Tlf 90 94 21 38 | Send epost

Nye leiligheter i firemannsbolig

Jokvikhogen finn-bilder.jpg

To ledige leiligheter.

3-roms leiligheter med god standard over ett plan. Prosjektet blir ferdigstilt 1 kvartal 2024! to leiligheter ledige. Godkjent for Husbank-lån med gode rentebetingelser.

God standard

Leilighetene har to soverom, vannbåren varme i 1. etg, kvalitetskjøkken fra JKE, slette overflater på vegg, tidsriktige bad og 1-stavsgulv fra Pergo.

Parkering

Hver seksjon får tildelt parkeringsplass på felles tomt. Det er mulighet for å bestille carport som tilvalg. For at carport skal føres opp er det avhengig av at to kjøpere ønsker carport.

Planløsning firemannsbolig

Vil du ha mer informasjon om
firemannsboligene?

Renate Ripe Johnsen

Partner | Eiendomsmegler MNEF
E: renate@wmegling.no

M:473 30 484

Illustrasjon av flermannsbolig Lyren

Dette er fordelene med å kjøpe en helt ny leilighet eller rekkehus!

For selv om du kanskje må investere en høyere sum for å kjøpe en splitter ny bolig, er det mer prisgunstig å bo i en nybygget leilighet vs. en eldre bolig på samme størrelse.

10 grunner til å kjøpe ny bolig

Jokvihogen har en fin beliggenhet i et nyere og utvidet boligområde i Langhogane. Feltet er under videre utvikling og kan forventes å vokse de neste årene. Jokvihogen er et rolig og barnevennlig boligområde bestående av eneboliger, tomannsboliger og leiligheter. Dette skaper mangfold med et nabolag i ulike livsstadier. Her er det gangavstand til den daglige innhandlingen, barnehage, flotte turområder og treningssenter for å nevne noe.

Jølster er et eldorado for flotte fritidsaktiviteter og naturopplevelser sommer og vinter.

Jølstravatnet blir ofte omtalet som Europas beste aurefiskevatn. Området kan også by på en 9-hulls golfbane, der det også blir arrangert kurs og opplæring fra profesjonelle golfutøvere.

For en mer fartsfylt opplevelse kan du ta turen innom Jølster Rafting og renne nedover elven Jølstra, som etter hvert er kjent som Norges beste raftingelv. Her får du en spennende, utfordrende og vakker opplevelse med en trygg ramme rundt deg. En liten spasertur unna finner du idylliske Dalavatnet, samt flere flotte turområder og fjelltopper.

På vinterstid er det verdt å ta turen innom alpinanlegget Jølster Skisenter, som har 4 km preparerte løyper både for store og små. Her kan du velge mellom fire skiheiser eller ta turen ut i de flotte frikjøringsområdene. Skisenteret har også varmestuer med kafé og grillhytte for en koselig opplevelse. Er du glad i topptur kan du ta skiheisen til topps og fortsette turen opp mot Kvamsfjellet som er en populær skitur med flott utsikt over Jølster. Du finner mange flotte fjelltopper og snødekte fjellsider som bare venter på skispor!

For den daglige innhandlingen kan du ta turen til Jølstraholmen, som kan by på en søndagsåpen Spar-butikk, kafé og bensinstasjon. I Langhaugane har du gangavstand til barnehage, samt barne- og ungdomsskole finner du på Vassenden. Til Førde er det ca. 20 min med bil for ytterligere fasiliteter.

Nærområde