Boligpartner

På Jokvihogen skal vi bygge en innholdsrik vertikaldelt tomannsbolig og nye leiligheter i fire-mannsbolig.

Firemannsbolig
To leiligheter ledige. Godkjent for Husbank-lån med gode rentebetingelser. Ønsker du å bo i rolige omgivelser med naturen rett utenfor døren, og samtidig ha det du trenger i hverdagen rett i nærheten?

I Jokvihogen på Jølster kommer det 4 moderne leiligheter med gode kvaliteter over ett plan. Leilighetene får to soverom, vannbåren varme i 1. etg, kvalitetskjøkken fra JKE, slette overflater på vegg, tidsriktige bad og 1-stavsgulv fra Pergo. Alle leilighetene er gjennomtenkte og har romslige og gode romløsninger som gir deg en behagelig hverdag.

Kvm BRA: 76 m² Pris fra: 3 150 000 kr.

Vil du ha mer informasjon om
firemannsboligene?

Renate Ripe Johnsen

Partner | Eiendomsmegler MNEF
E: renate@wmegling.no

M:473 30 484

Dette er fordelene med å kjøpe en helt ny leilighet eller rekkehus!

For selv om du kanskje må investere en høyere sum for å kjøpe en splitter ny bolig, er det mer prisgunstig å bo i en nybygget leilighet vs. en eldre bolig på samme størrelse.

Her finner du 10 gode grunner til å kjøpe ny bolig.

Klikk her

Tomannsbolig

Tomannsboligene tilbyr arealeffektive leiligheter på 111 kvadratmeter i bruksareal med åpen kjøkken- og stueløsning, bad i underetasjen, ekstra toalett i hovedplan og hele fire soverom. Fra stuen i hovedplanet har man direkte utgang til stor terrasse på 42 m2.

Den første tomannsboligen blir ferdigstilt juni 2023.

Disse har praktisk løsning med trappefri adkomst og biloppstillingsplass i direkte tilknytning til inngangsparti.

Tomannsboligene er store over to plan. Boligene har en funksjonell planløsning som sikrer deg hele fire soverom og biloppstillingsplass i direkte nærhet til inngangsdøren.

Kvm BRA: 102 m². Pris fra: 4 450 000 kr.

Vil du ha mer informasjon om
tomannsboligene?

Snakk gjerne med meg.

Terje Grønfur
E:
Terje.Gronfur@boligpartner.no

M: 909 42 138

Jokvihogen har en fin beliggenhet i et nyere og utvidet boligområde i Langhogane. Feltet er under videre utvikling og kan forventes å vokse de neste årene. Jokvihogen er et rolig og barnevennlig boligområde bestående av eneboliger, tomannsboliger og leiligheter. Dette skaper mangfold med et nabolag i ulike livsstadier. Her er det gangavstand til den daglige innhandlingen, barnehage, flotte turområder og treningssenter for å nevne noe.

Jølster er et eldorado for flotte fritidsaktiviteter og naturopplevelser sommer og vinter.

Jølstravatnet blir ofte omtalet som Europas beste aurefiskevatn. Området kan også by på en 9-hulls golfbane, der det også blir arrangert kurs og opplæring fra profesjonelle golfutøvere.

For en mer fartsfylt opplevelse kan du ta turen innom Jølster Rafting og renne nedover elven Jølstra, som etter hvert er kjent som Norges beste raftingelv. Her får du en spennende, utfordrende og vakker opplevelse med en trygg ramme rundt deg. En liten spasertur unna finner du idylliske Dalavatnet, samt flere flotte turområder og fjelltopper.

På vinterstid er det verdt å ta turen innom alpinanlegget Jølster Skisenter, som har 4 km preparerte løyper både for store og små. Her kan du velge mellom fire skiheiser eller ta turen ut i de flotte frikjøringsområdene. Skisenteret har også varmestuer med kafé og grillhytte for en koselig opplevelse. Er du glad i topptur kan du ta skiheisen til topps og fortsette turen opp mot Kvamsfjellet som er en populær skitur med flott utsikt over Jølster. Du finner mange flotte fjelltopper og snødekte fjellsider som bare venter på skispor!

For den daglige innhandlingen kan du ta turen til Jølstraholmen, som kan by på en søndagsåpen Spar-butikk, kafé og bensinstasjon. I Langhaugane har du gangavstand til barnehage, samt barne- og ungdomsskole finner du på Vassenden. Til Førde er det ca. 20 min med bil for ytterligere fasiliteter.

Vil du ha mer informasjon om
tomannsboligene?

Snakk gjerne med meg.

Terje Grønfur
E: Terje.Gronfur@boligpartner.no

M: 909 42 138

Nærområde

Bygging av firemansboligen er igangsatt!

3-roms leiligheter med god standard over ett plan. Prosjektet blir ferdigstilt 1 kvartal 2024! to leiligheter ledige. Godkjent for Husbank-lån med gode rentebetingelser.

Hver seksjon får tildelt parkeringsplass på felles tomt. Det er mulighet for å bestille carport som tilvalg. For at carport skal føres opp er det avhengig av at to kjøpere ønsker carport.

Leilighet: BRA 76 m² pris fra: 3 150 000 kr.

Se finnannonsen her!

Leilighetene

Vil du ha mer informasjon om
firemannsboligene?

Renate Ripe Johnsen

Partner | Eiendomsmegler MNEF
E: renate@wmegling.no

M:473 30 484

Innholdsrik og moderne tomannsboliger med fire soverom, carport ved inngang.

BRA 144 m². Pris: 4 450 000 kr.

Boligen leveres bl.a. med følgende:

  • Varmekabler i gulv på bad/ vaskerom og gang.
  • Vedovn Mondo 3 i stue
  • Malt stria gips vegger og malt tak i entre/gang og stue/kjøkken
  • 1- stav pergo laminat gulv i alle tørre rom
  • JKE kjøkkeninnredning, mulig å bestemme innredning (tilvalg).
  • Bad har fliser på gulv, vegghengt toalett og innreding MIE 80 fra Vikingbad,
  • Grunna og 1 Mellomstrøk maling på kledning.
  • Nye boliger har betydelig lavere strømutgifter sammenlignet med eldre.
  • Lave omkostninger! Du betaler 2,5% dokumentavgift kun av tomteverdien, i motsetning til hele salgssummen som ved kjøp av brukt bolig. Dette tilsvarer her kroner 11 250,- totalt


Du har mulighet for å endre tilvalg direkte med leverandører.

Se finnannonsen her!

Vil du ha mer informasjon om
tomannsboligene?

Snakk gjerne med meg.

Terje Grønfur
E: Terje.Gronfur@boligpartner.no

M: 909 42 138