Boligpartner

Hubrohagen - en del av Sommero

Rett ved det idylliske havgapet på Dale i Kristiansund kommune, finner du det populære boligfeltet Sommerro. Som en del av dette boligfeltet inviterer vi til Hubrohagen, og her kan du bo midt i mellom vakre naturområder og praktiske fasiliteter som handelsmuligheter, barnehage, skole, kolonial og arenaer for fritidsaktiviteter.

Fremdrift

Hubrohagen godt i gang med byggingen. Her har vi bygget ferdig utvendig 5 rekkehus og en 2- mannsbolig klar for hurtig innflytting. Her kan du som kjøper enda ha muligheten til å tilpasse overflater og personlige valg.

BYGGETRINN 1 ER KLAR FOR INNFLYTTING OM CA. TRE MÅNEDER

Dette er selveier tomannsboliger og rekkehus med gjennomgående bra standard og moderne løsninger!

Se finnannonsen her.

Illustrasjon av flermannsbolig Lyren

Dette er fordelene med å kjøpe en helt ny leilighet eller rekkehus!

For selv om du kanskje må investere en høyere sum for å kjøpe en splitter ny bolig, er det mer prisgunstig å bo i en nybygget leilighet vs. en eldre bolig på samme størrelse.

10 grunner til å kjøpe ny bolig

Byggene

Vi hos Eiendom i Fokus har i samarbeid med Norsk Utbygging AS, gleden av å ønske dere velkommen til Hubrohagen. Dette er et nytt boligområde på Sommerro, med umiddelbar nærhet til Handelsparken på Løkkemyra og kort vei til Kristiansund sentrum. Her skal vi bygge moderne rekkehus og tomannsboliger. Ta gjerne kontakt dersom du ønsker en uforpliktende prat eller tomtebefaring.

Hubrohagen på Sommerro – for liten og stor

Ikke bare er Sommerro og Hubrohagen omringet av flotte turområder, men også lekeplasser, skoler og barnehager ligger i umiddelbar nærhet. Ballbaner og idrettsanlegg med et aktivt idrettslag er også etablert i området. Dette gjør Sommerro til et svært populært og barnevennlig boligområde - og et perfekt sted å bo for både barn og voksne.

Rett ved havgapet

Det å kunne bo i nærhet til sjøen, samtidig som du bor smart og sentralt med alt du trenger rett i nærheten, er en sjeldenhet. Fra inngangsdøren din har du umiddelbar nærhet til vakker natur, turstier, fritidsområder og friluftsopplevelser. Turer til Kvernberget (205 m.o.h) og turstien I Annas fotspor er populære utfarter i nærområdet.            

Rekkehus og tomannsboliger

Her, med kort avstand til havet og Kvernberget skal vi bygge til sammen 15 boliger i form av moderne eneboliger i rekke - og flotte tomannsboliger. Boligområdet Hubrohagen skal også få sin egen lekeplass og et trivelig utemiljø. Vi gleder oss til å fylle det nye boligfeltet Hubrohagen med liv!

Om boligene

Moderne og lekre fasader sammen med smarte og praktiske planløsninger er felles for alle boligene vi skal bygge på Hubrohagen - en del av idylliske Sommerro.

Moderne eneboliger i rekke

Sommero-2_v2.jpeg
Sommero Rekkehus_v2.jpg

Her på Hubrohagen skal vi i tillegg til tomannsboliger, bygge moderne eneboliger i rekke. Disse består av hovedplan i 1. etasje og underetasjeplan. Hovedplanet ønsker velkommen inn til en lekker og romslig åpen stue- og kjøkkenløsning og to av tre soverom. Fire av de fem eneboligene i rekken har bad nummer to på hovedplanet, mens den ene har WC. Fra det åpne stuerommet har du tilgang til en sval og herlig balkong som tar vare på de ekstra fine dagene. Underetasjeplanet består av et romslig soverom, bad, vaskerom og innendørs sportsbod. Når det gjelder størrelsen på disse boligene, så varierer dette fra 115 m2 til 142 m2.

Tomannsboliger

Prosjekt Hubroveien_Eksteriør 01.jpg
Sommero Hus 1_v2.jpg

Vi gleder oss til å fylle Hubrohagens flotte tomannsboliger med liv! Med et bruksareal på 119 m2 fordelt på to etasjer, bor du godt og smart midt i mellom natur og nødvendigheter. Dette er moderne tomannsboliger i topp standard – med mange muligheter! 1. etasjen inneholder tre gode soverom, kombinert bad- og vaskerom, samt innvendig sportsbod for smart oppbevaring. 2. etasje byr på utsikt uten innsikt, med en åpen stue- og kjøkkenløsning som er smart plassert i høyden. Her på dette planet finner du også et bad – og tilgang på balkong.

Illustrasjoner av boligene

Bilder fra nærområdet

Se film fra Hubrohagen på Sommerro

Klikk på videosymbolet nedenfor og bli med til Sommerro på Dale! Her viser vi deg hvordan boligfeltet Hubrohagen skal plasseres på området.

Vil du ha mer informasjon om tomtene på Hubrohagen?

Snakk gjerne med meg.

Portrett av Ole Anders Lund

Salgs- og markedsansvarlig

Ole Anders Lund

Tlf 97 71 89 79 Send epost
Eiendom i fokus Nedre Enggate 5, 6509 Kristiansund Tlf 71 66 10 00 | Send epost

Megler for dette prosjektet:

Erik Ulseth

NEM Eiendomsmegling