Boligpartner
Greina tomtefelt

Sentrumsnære boligtomter på Skarnes

Se tomtepriser

KAMPANJE!
Signèr kontrakt på enebolig med BoligPartner innen 1. april 2024, så får du med et ferdig installert vannbårent varmeanlegg forberedt for luft - vann.* – uten tillegg i prisen!

*Kampanjen er opp til max 120 kvm grunnflate på huset.

Greina tomteområde

Området er en forlengelse av så godt som ferdige utbygde Østerengbråten. I fantastiske omgivelser med nærhet til skog og mark, har du nå mulighet til å skape ditt drømmehjem i solrike og landlige omgivelser, samtidig som Skarnes sentrum med ny opprustet togstasjons-område er under 1 km fra tomten. Glommasvingen skole som har elever fra 1- 10. trinn ligger ca 1,4 km unna.

Se forslag på boligmodeller og priser

På noen av tomtene er det mulig å bygge generasjonsbolig eller tomannsbolig.

Eksempler på husmodeller og priser

Ta kontakt for mer informasjon om hvordan vi kan tegne ditt drømmehus og hva prisene under inneholder av leveranse.

Husmodellen Garda på flat tomt. Med saltak, sort kledning og veranda med glassrekkverk. Her illustrert i et hagemijø med plantekasser, utemøbler og en barnefamilie.

Husmodell Garda

Innholdsrik og moderne husmodell med alt en familie kan drømme om. Med fire soverom, to bad, ekstra tv-stue, walk-in closet, takterrasse, overbygd inngangsparti og integrert garasje er dette er svært spennende hus.

Pris: 5 860 000kr + omk.

Prisen gir nøkkelferdig bolig på tomt 25.1. Ta kontakt med informasjon om leveransen.

Husmodell Arezzo - alt på ett plan!

Her ønskes du velkommen inn i en romslig entré hvor det er god plass til garderobeskap. Fra gangen er det også direkte inngang til husets vaskerom, noe som er svært praktisk i hverdagen.

Videre ledes du inn til husets herlige sosiale sone med et åpent kjøkken- og stueområde på nesten 45 kvadratmeter. Her inne er det ekstra lyst og luftig med ekstra høy takhøyde med store vinduer som strekker seg helt fra gulv til tak. Utenfor venter en flott overbygd uteplass. Huset har også et moderne bad med plass til både badekar, dujssone og dobbeltservant.

Pris: 4 517 000,- + omk.

Prisen gir nøkkelferdig bolig på tomt 21.4. Ta kontakt med informasjon om leveransen.

Husmodell Vinci

Her ønskes du velkommen inn i en omfangsrik hall med direkte inngang til dusj/wc samt vaskerom. Videre ledes du inn i kjøkkenet, som er lyst og innbydende. Fra stua er det utgang til en skjermet uteplass.

I husets loftsplan finner du voksensonen med soverom, walk-in closet og bad. Videre er det ytterligere tre soverom, et ekstra bad samt tv-stue. En større åpning fra tv-stuen og ned til etasjen under forsterker den flotte romfølelsen.

Pris: 6 575 000,- + omk.

Prisen gir nøkkelferdig bolig på tomt 25.1. Ta kontakt med informasjon om leveransen.

Raumarheim er mange kunders drømmehus - denne populære modellen inneholder alt en familie ønsker seg i et hjem.
Planløsning for Raumarheim - 1. etasje
Planløsning for Raumarheim - 2. etasje

En av våre mest populære husmodeller; Raumarheim!

Huset har et bruksareal på 214 kvadratmeter fordelt på to plan, og byr på mange smarte og familievennlige løsninger. Kjøkkenet er for eksempel forbundet med den innvendige boden, som mange velger å innrede som vaskerom. Stuen har mulighet for peis og doble terrassedører som leder ut i hagen.

De fire soverommene i 2. etasje har alle god størrelse, og den romslige loftstua blir raskt barnas favorittkrok - her kan de trekke seg tilbake uten å føle at de er skjermet fra resten av huset.

Pris: 6 401 000,- + omk.

Prisen gir nøkkelferdig bolig på tomt 25.1. Ta kontakt med informasjon om leveransen.

Jeg tar gjerne en prat med deg om å realisere boligdrømmen din på Greina, Skarnes.

Portrett av Lars Atle Nymoen

Boligkonsulent

Lars Atle Nymoen

Tlf 95 48 82 84 Send epost
BoligPartner Kongsvinger Storgata 26, 2212 Kongsvinger Tlf 41 74 37 00 | Send epost