Et godt hjem venter på deg i solrike Golbergsgutu. Her kan du realisere boligdrømmen i ny og moderne leilighet eller skreddersydd enebolig. Kjenn gleden av å eie egen bolig - velkommen til Golbergsgutu Boligområde!

Om prosjektet

Vi er stolte av å vise deg vårt nye, attraktive boligområde Golbergsgutu. Tomteområdet ligger landlig og solrikt til med flott utsikt mot Gol sentrum. Her tilbyr vi et bredt spekter av leiligheter, tomannsboliger, eneboliger i kjede og eneboliger i forskjellige størrelser og prisklasser. Byggingen av de aller første boligene her er allerede godt i gang. Ta kontakt med oss du også – så kan det bli deg som får flytte inn i nytt hjem her øverst i Tuppeskogen, halvannen kilometer fra Gol sentrum.   

På eneboligtomtene har du muligheten til å bygge alt fra tradisjonelle hus til moderne funkishus. Reguleringsplanen gir stort spillerom. Så hvis du ønsker deg et spennende funkishus med takterrasse og flatt tak, gir vi deg nå muligheten til å bygge dette drømmehuset her sammen med oss. 

Bor du i Golbergsgutu kan du glede deg til aktive dager på nabolagets eget fritidsområde. Her blir det lekeplass og akebakke samt en koselig grillhytte hvor dere får god plass til både store og små. Vi ønsker å skape et trygt og godt bomiljø, hvor det er rom for alle generasjoner.

Ta kontakt med oss i dag, så kan vi fortelle deg mer Golbergsgutu. Vi kan også gi deg informasjon om huspriser og vise deg rundt på tomteområdet. 

Se vårt tomtekart

Her har vi plassert våre tomter inn i et dronefoto for å vise deg en oversikt over Golbergsgutu boligområde

Se film av boligområdet

Start filmen og bli kjent med Golbergsgutu boligområde

Se våre salgsannonser

Byggingen er allerede i gang på Golbergsgutu. Ta kontakt med oss hvis du ønsker å bo her. Ta en kikk på salgsannonsene våre

Her er tomteområdet

Golbergsgutu boligområde ligger øverst i Tuppeskogen med gangavstand til Gol sentrum (1,5 km) og barne- og ungdomsskolen. Kjør RV52 Hemsedalsveien fra Gol mot Hemsedal. Etter ca 700m ta venstre inn Tuppeskogveien. Kjør videre ca 700m oppover, så vil Golbergsgutu Boligfelt være skiltet og ligge på høyre hånd.
Loading map...

En aktiv hverdag

Ta på deg gode sko. I nærområdet til Golbergsgutu ligger et flott turterreng klart og bare venter på besøk av deg. Her kan du spasere, sykle eller spurte deg gjennom fin natur og koselige områder. Om vinteren er det bare å glede seg til raske svinger nedover alpinbakkene på Skagahøgdi skianlegg eller friske turer i langrennsløypene på Solseter. Drømmer du om minnerike toppturer, kan du ta turen videre oppover mot Skaraasen der du finner mange stier opp til høgfjellet. 

Dette finner du i nabolaget

Her kan du se hva som ligger i nærheten av Golbergsgutu boligområde

Dette er oss

Bygg Team AS er den ledende bolig- og hytteleverandøren i hele Hallingdal (kommunene: Flå, Nes, Gol, Hemsedal, Ål, Hol (med Geilo)) Vi har vært stolt forhandler av BoligPartner siden 2001.

Vi tilbyr hus og hytter med høy håndverkskvalitet i ulike størrelser og prisklasser tilpasset kundenes behov og ønsker. I enkelte tilfeller kan vi også skaffe tomter til kundens prosjekt. Vi har en god kundeservice med individuell oppfølging og kommunikasjon. Med lang erfaring og praktisk innsikt gir vi våre kunder råd og veiledning gjennom hele byggeprosessen. Med vår hjelp skal det være enkelt å få realisert sitt bolig- eller hytteprosjekt. Vi legger vår ære i at våre kunder skal bli fornøyde, for det er ingen tvil om at fornøyde kunder er våre beste ambassadører. Om det skulle oppstå noe uforutsett i byggeprosessen eller feil i ettertid, vil vi som lokal leverandør aldri gå fra vårt ansvar.

Vi benytter i hovedsak egne lokale håndverkere og følger byggeprosessen nøye, slik at kvalitet sikres og ivaretas hele veien. Vi opererer med kontrakter ihht Norsk Standard med tilhørende garantier og har forsikring i byggeperioden.