Forrige Neste

Eksklusiv arkitektur i Frøylands Hage

Om Frøylands Hage

Med en unik beliggenhet på Kvernaland bygger BoligPartner Bryne nå fire eksklusive hus. Tre av dem ligger i rekke, mens det siste står for seg selv. Her får du tre etasjer, store vindusflater, privat takterrasse, integrert garasje og stor hage! 

Den norske sommeren byr på lange, lyse kvelder - kvelder som er til for å nytes. Tenkt deg å kunne samle familie og venner i hyggelig lag på en slik fantastisk takterrasse. 

Husene har store, åpne og luftige rom. Bruksarealet er på 192 kvadratmeter. Planløsningen er smart og fleksibel. Her er det enkelt å gjøre endringer slik at du får huset akkurat slik du ønsker. Det betyr at i Frøylands Hage kan du sette ditt preg på boligen og få en løsning som passer deg. 3 eller 5 soverom - det er det du som bestemmer.

Vi hjelper deg gjerne med å skape de tilpasningene du ønsker. Hvilken type parkett liker du? Kanskje du ønsker å gjøre  noe egeninnsats i boligen, eller vil du kjøpe huset nøkkelferdig fra oss? Du er alltid velkommen innom oss for en uforpliktende prat om mulighetene som finnes

Fire moderne hus med hage og privat takterrasse. Unik arkitektur, nær by og mark.

Bilder

Enhetene i prosjektet

Her ligger husene

Kvernaland er et tettsted som ligger ved grensen mellom Time og Klepp kommuner i Rogaland. Kun ti minutter unna byene Bryne mot sørvest og Sandnes i nord
Loading map...

Eiendomsprofil