Boligpartner
Illustrasjonsbilde av seksmannsboligene med solcelle på taket

Velkommen til Damlivegen!

Nye selveier leiligheter i flotte seksmannsboliger med solcelle på taket kommer for salg.

Det vil komme to seksmannsboliger med gode planløsninger for salg. Boligene vil bestå av to og tre roms leiligheter og vil variere fra BRA 42–73 kvm. Dette er boliger for deg som ønsker å bo smart og rimelig i rolige omgivelser på Skarnes.

Registrer din interesse her så holder vi deg oppdatert!

Salgsstart 1. juni 2023.
Møt oss på tomten kl. 18.00.

Meld din interesse allerede nå!

Smarte, grønne, fremtidsrettede leiligheter

Vi vet du drømmer om noe som er helt nytt og moderne. At du ønsker deg et lettstelt hjem med praktiske løsninger hvor du ikke trenger å tenke på vedlikehold og oppussing. Her bygger vi energieffektive og prisgunstige boliger.

Klimavennlige energiløsninger
Vi vil bidra inn i det grønneskiftet og leverer derfor solceller på taket. Her kommer mye av strømmen som brukes fra ren solkraft. Solcellene representerer fremtiden hvor ren og egenprodusert energi blir stadig viktigere.

Boligene er nye og bruker allerede lite energi, når man samtidig får energi fra utslippsfrie solcellepanel er det mye å spare! Både med tanke på miljø og egen lommebok.

Boligene har allerede lave driftsutgifter i kraft av å være nye, det føles likevel god å levere klimavennlige og bærekraftige løsninger på Damlivegen.

Fordeler ved leilighetene i Damlivegen: 

 • Prisgunstige selveier leiligheter.
 • Lav strømregning.
 • Solceller på tak.
 • Ingen rehabilitering og oppussing – alt er nytt.
 • Trygghet og garantier for jobbene som er gjort i huset.
 • Parkering i carport med utebod.

Illustrasjonsbilde av solceller som blir montert på taket

Fremtidens boliger i Damlivegen.

I leilighetene på Skarnes får du et lunt og godt hjem. Dagens byggeforskrifter gjør at nye boliger bruker langt mindre energi enn eldre boliger.

I tillegg blir det montert solceller på taket. Solcellepanelene genererer egen strøm som bidrar til å redusere strømutgiftene for beboerne og er en klimavennlig energikilde. Solenergi er en 100% fornybar ressurs og har ingen utslipp ved drift.

Naturnært i Damlivegen

I fantastiske omgivelser med nærhet til skog og mark, har du nå mulighet til å bo i solrike og landlige omgivelser på Damlivegen. Samtidig har du Skarnes sentrum med togstasjonen kun seks minutter unna med bil. Togavgangene til Kongsvinger, Gardermoen og Oslo er hyppige, noe som er perfekt for pendleren.

 • Landlig men likevel sentralt, med Skarnes sentrum like i nærheten.
 • Nærhet til kollektivtrafikk som buss og tog.
 • Barnehage og skole en kort tur unna.
 • Kort vei til dagligvarebutikk
 • Flotte turstier i nærområdet
 • Gode fiskemuligheter på Storsjøen eller i Glomma.

Liver er roligere i Damlivegen, pulsen senkes når man tar seg en gåtur i de mange og veletablert turstiene i Skarnesberget. Området er så variert at det finnes noe for enhver smak. Hva med en søndagstur rundt Damlitjennet? Eller en topptur? Er du typen som må rase fra deg? Da kan vi anbefale noen raske tråkk med terrengsykkelen i skogen. For de som vil ha det litt roligere er det perfekt å ta en kajakktur langs Opstadåa.

På vinterstid er det gode skiløyper med flere flotte rasteplasser, perfekt for grilling og en liten kvikk lunsj til dessert. Det er også flere akebakker samt mulighet for skihopping, her er det bare å kaste seg i det!

På Storsjøen er det bare å finne frem fiskestangen, her trengs det per dags dato ingen fiskekort! Her er det også flott å legge ut med båten på en solskinnsdag.

Vil du ha mer informasjon om boligene på Damlivegen?

Snakk gjerne med meg.

Portrett av Lars Atle Nymoen

Boligkonsulent

Lars Atle Nymoen

Tlf 95 48 82 84 Send epost
BoligPartner Kongsvinger Storgata 26, 2212 Kongsvinger Tlf 41 74 37 00 | Send epost

Gode fiskemuligheter

Skarnes er også omgitt av vakre naturområder, med elven Glomma som slynger seg gjennom landskapet og gir mulighet for fiske, båtliv og hyggelige turer langs elvebredden.

Vil du ha mer informasjon om boligene på Damlivegen?

Snakk gjerne med meg.

Portrett av Lars Atle Nymoen

Boligkonsulent

Lars Atle Nymoen

Tlf 95 48 82 84 Send epost
BoligPartner Kongsvinger Storgata 26, 2212 Kongsvinger Tlf 41 74 37 00 | Send epost