Velkommen til attraktive Borgen Panorama. Nå selger vi siste boligtomten på dette nye byggefeltet. Kjøp tomten og realisere drømmen om å flytte inn i splitter ny enebolig.

Om Borgen Panorama

Ønsker du kjøpe bolig i et landlig område, men samtidig nær barnehager, skole og fritidsaktiviteter? Et sted hvor pendlerveien til Gardermoen og Oslo er rask og enkel - samtidig som nærmeste by kun er ti minutter unna. Tettstedet Borgen i Ullensaker kommune er akkurat et slik sted. Med sine 6,5 kilometer nordøst for Kløfta og 9 kilometer til kommunesenteret Jessheim, er Borgen et attraktivt sted i stor utvikling. 

Boligprosjektet Borgen Panorama består av 22 boligtomter og åtte smarte eneboliger i kjede* Eneboligene i kjede er solgt, og nå er det kun en ledig eneboligtomt igjen! Dette er eneboligtomt nummer 4. Denne eiendommen er på 554 m2 med en utnyttelsesgrad på 30 prosent. Tomten er flat og grei å opparbeide med gårdsplass og parkering på egen eiendom, mulighet for etablering av en fin hage mot syd og vest på eiendommen. Tomten er ikke så stor, men med en fin størrelse for deg som liker å ha litt å pusle med, men som ikke ønsker deg altfor mye jobb. 

Det er flere husmodeller fra BoligPartner som passer godt inn på denne tomten. Vi kan anbefale Berga, Milano og Bjørkli. 

Borgen Panorama er et godt sted å komme hjem til. Lukk øynene og kjenn på følelsen. Du er på vei ut av Oslo-gryta etter en hektisk dag på jobb. Du følger trafikken på E6 i cirka tre mil. Så kommer skiltet mot Kongsvinger og Kløfta. Der svinger du av. Om få minutter er du hjemme. Landskapet åpner seg - skuldrene senker seg. Borgen Panorama er et svært barnevennlig område. Her finner du to barnehager og Borgen barneskole med cirka 140 elever like i nærheten.

Borgen er kjent for sitt velfungerende idrettslag med ny idrettshall og tilbud innen både fotball, håndball, ski og sykkel. Drømmer du om solrike dager ute på golfbanen, er det jo kjekt å vite at Miklagard golf ligger kun fem minutter unna. I Jessheim finner du alt du trenger innen handel og regionale servicefunksjoner. Kort vei til alt – enkelt og greit.

* Vi tar forbehold om evt. feil - areal kan avvike med inntil 10 prosent.

Kun 1 ledig tomt til salgs!

Vær rask - så kan du sikre deg tomt nummer 4 - vår siste eneboligtomt til salgs på Borgen

Kun en eneboligtomt igjen

Se så flott det blir på Borgen Panorama. Nå er mange av husene ferdig bygd og kun tomt nummer 4 er ledig. Vær rask hvis du ønsker å kjøpe denne. Se bilder av tomt 4 her. I galleriet ligger det også flere bilder fra området rundt.

Velg tomt

Kun tomt nummer 4 er nå ledig
Solgt Tomt 1 Mark
Solgt Tomt 2 Mark
Solgt Tomt 3 Mark
Tomt 4 Tomt 4 Mark
Solgt Tomt 5 Mark
Solgt Tomt 6 Mark
Solgt Tomt 7 Mark
Solgt Tomt 8 Mark
Solgt Tomt 9 Mark
Solgt Tomt 10 Mark
Solgt Tomt 11 Mark
Solgt Tomt 12 Mark
Solgt Tomt 13 Mark
Solgt Tomt 14 Mark
Solgt Tomt 15 Mark
Solgt Tomt 16 Mark
Solgt Tomt 17 Mark
Solgt Tomt 18 Mark
Solgt Tomt 19 Mark
Solgt Tomt 20 Mark
Solgt Tomt 21 Mark
Solgt Tomt 22 Mark
Borgen Panorama

Enhetene i prosjektet

Her kan du se salgsannonsen for tomtene til salgs på Borgen Panorama

Spesialtegnede hus til tomtene

Våre arkitekter har utviklet tre unike boliger som kan passe perfekt inn på den aller siste ledige boligtomten på Borgen Panorama, tomt nummer 4. Vi kan også anbefale vår katalogmodell Berga, uten sokkel. Denne modellen vil også fungere fint i det flate terrenget på tomt 4.

Eiendomsprofil