Boligpartner
web bilde møbelkampanje.jpg

Kjøp ny bolig - få med møbelpakke* til 50.000 kr

Vi i BoligPartner Haugesund vet hvor lyst du har til å innrede ditt nye hjem med splitter nye møbler. Derfor gir vi deg nå en unik mulighet.

Signerer kontrakt innen 1. april 2023 for kjøp av ny enebolig og utvalgte prosjekter fra BoligPartner Haugesund , får med en gratis møbelpakke fra IKEA .

Verdien på møbelpakken er hele 50.000 kroner. Ta kontakt med BoligPartner Haugesund for nærmere informasjon om hvilke prosjekter kampanjen gjelder for.

Med dette tilbudet slipper du å tenke på at du må sette av penger til å kjøpe nye møbler til ditt nye hjem. I stedet kan du synke ned i en ny, myk sofa. Legge beina på bordet og kjenne på lykkefølelsen. Boligen er akkurat slik du ønsker deg, og med nye møbler og interiør på plass får du akkurat det moderne hjemmet du drømte om.

*Produktene kan du kun velge fra IKEA.

PS: Gjelder kun ved kjøp av komplett leveranse, og kampanjetilbudet kan ikke benyttes med andre tilbud. Kun tilgjengelig hos BoligPartner Haugesund.

Ta kontakt med meg

Jeg heter Henriette og er boligkonsulent hos BoligPartner Haugesund. Kontakt meg i dag, så kan jeg fortelle deg mer om våre boliger til salgs, ledige tomter og om dette gunstige kampanjetilbudet.

Portrett av Henriette Opheim

Boligkonsulent

Henriette Opheim

Tlf 47 45 46 29 Send epost
BoligPartner Haugesund Stølsmyr 20, 5542 Karmsund Tlf 90 27 88 88 | Send epost
Boligillustrasjon fra Hemmingstad

Flotte rekkehus på Hemmingstad

På marka mellom Svehaug og Fjellmyr planlegges nå disse flotte boligene. Ni spennende rekkehus i forskjellige størrelser på Hemmingstad. Her vil du bo i et attraktivt villaområde like utenfor Haugesund. Stille, rolig og nær marka. Samtidig er det kort vei til det glade byliv.

Les mer om boligene til salgs her