Boligpartner

Kjøp nytt hus nå - få med et stort gavekort på kjøkken

Kveldsillustrasjon som viser den åpne kjøkken- og stueløsnigen i husmodellen Berga. Her er det store vinduer og døren til uteplassen står åpen. Kveldsillustrasjon som viser den åpne kjøkken- og stueløsnigen i husmodellen Berga. Her er det store vinduer og døren til uteplassen står åpen.

Alle som signerer kontrakt for kjøp av nytt hus fra BoligPartner Sande innen 30. juni 2023, får med et ekstra gavekort på nytt kjøkken til en verdi av inntil 100.000 kroner*.

Vi i BoligPartner Sande vet hvor viktig kjøkken er i et hjem. Derfor gir vi deg nå en unik mulighet.

Når du kjøper nytt hus med komplett leveranse fra oss, kan du glede deg til å handle kjøkken for 100.000 kroner ekstra. Dette gavekortet legges sammen med eksisterende verdikort på kjøkken, som allerede tilhører husmodellen du kjøper. Gavekortet må benyttes hos våre samarbeidspartnere på kjøkken, Sigdal eller Norema, og det er ikke mulig å bruke gavekortet på hvitevarer.

*Kampanjen varer fram til og med 30. juni 2023, og kan ikke kombineres med andre kampanjetilbud.

Ta kontakt med meg

Har du lyst til å følge boligdrømmen din og bygge nytt hus? Ta kontakt med deg. Jeg kan svare på dine spørsmål og gi deg mer informasjon om vårt kampanjetilbud på kjøkken.

Portrett av Tina Jacobsen

Boligkonsulent

Tina Jacobsen

Tlf 93 84 89 27 Send epost
BoligPartner Sande Revåveien 20, 3070 Sande Tlf 41 80 71 61 | Send epost

Eneboligtomter til salgs - Hof

11 nye eneboligtomter til salgs, omringet av sol, landlig idyll og gode venner. Bo helt nytt i herlige Hof! Det er noe med frisk luft og åpent solrikt landskap som gjør det ekstra godt å komme hjem. Fra jobben. Fra skolen. Fra barnehagen. Uansett hvor du har vært, om du er liten eller stor, så er det alltid godt å vende tilbake til frodige og idylliske Prestegårdshagen i naturskjønne Hof. Tett på naturen - midt mellom Drammen og Tønsberg.

Les mer om prosjektet her

Et nydelig lys flommer inn gjennom store vinduer her i denne kjøkkenillustrasjonen fra husmodellen Futuro. Kjøkkeninnredningen er i tre og det er benyttet eikespiler på vegg og i tak.

Hvilke trender gjelder på kjøkkenet nå?

Klikk deg videre og få gode råd og masse inspirasjon til ditt nye kjøkken her.

Les mer her