BoligPartner Bryne

Stokkamyrveien 13, 4313 Sandnes | Rogaland | bryne@boligpartner.no

Veibeskrivelse 517 71 960

Salgsområde for:

Eigersund Bjerkreim Gjesdal Klepp Lund Sokndal Time
Hele Rogaland Sirdal

I 2013 kjøpte BoligPartner opp Sagabo Eiendom som nå er vårt salgskontor i Bryne. Her treffer du på en meget motivert gjeng med lang og god erfaring innen byggebransjen. Velkommen innom for en hyggelig boligprat.

KAMPANJE NÅ - Gratis vannbåren varme!

Ikke frykt vinterkulda. Signer kontrakt på enebolig med oss innen 15. desember 2021, så får du gratis vannbåren varme i gulvene. Kontakt oss i dag for nærmere informasjon!

Ansatte

Se våre boligprosjekter og hytter til salgs

Vi søker tomter

Vi har mange boligkunder som er på jakt etter en tomt å bygge huset sitt på. Det betyr at du enkelt og raskt kan tjene gode penger på å selge en del av hagen din.

Bli bedre kjent med BoligPartner Bryne

Se vår film og bli bedre kjent med oss i BoligPartner Bryne

Nyheter

Her finner du oss

Vi holder til i Stokkamyrveien 13. Når du skal besøke oss, benytter du inngang D. Den er nærmest E39. Vi har kontorer i 3. etasje. Velkommen skal du være.
Loading map...

Om oss

Velkommen til BoligPartner Bryne, ett av våre distriktskontor i Rogaland. BoligPartner kjøpte opp Sagabo Eiendom sensommeren 2013, og entret dermed boligmarkedet i Rogaland med dette strategiske oppkjøpet.

Vurderer du å bygge nytt hus eller ny hytte? Da er du hjertelig velkommen til å kontakte oss i BoligPartner på Bryne for en uforpliktende samtale rundt dine byggeplaner.