Moderne hus

Moderne hus fra BoligPartner

Våre moderne hus kjennetegnes av glass, lys, og asymmetriske fasader. Sammen med oppbrutte linjer, smarte løsninger og kvadratiske elementer utgjør dette grunnlaget for tankegangen om det moderne huset.

"Leter du etter en sprek og fremtidsrettet bolig finner du den i Moderne hus -serien".

Moderne hus - serien består av 25 spennende hus i ulike størrelser med smarte planløsninger og alt fra én til tre etasjer. De moderne husene kan som alle våre andre hus tilpasses slik at de oppfyller alle dine krav til det optimale drømmehuset.

Moderne hus fra BoligPartner

Se alle våre moderne ferdighus
Bestill gratis huskatalog
Dette feltet er påkrevd
Velg kommune fra listen
Har du tomt?

Samtykker

Moderne hus med store vinduer

Store vinduer gir et herlig lysinnslipp i rommene og skaper en nærhet til naturen utenfor. Mange av våre kunder ønsker seg et moderne hus med store vinduer. 

To av våre moderne hus som er ekstra populære, er Como og Berga. Begge disse husene har store vinduer og de passer inn på smalte tomter. Husene er i familie, og har ganske lik planløsningen. Den store forskjellen er at Como har fire soverom pluss ekstra TV-stue, mens Berga har integrert garasje i bygningskroppen og tre soverom.  

Moderne hus med store vinduer er populært, slik som huset Como.

Dette er en illustrasjon av husmodellen Como. 

Berga er et moderne hus med store vinduer

Dette er en illustrasjon av husmodellen Berga. 

Moderne hus med skråtak

Liker du et moderne uttrykk, men ønsker skråtak på ditt nye hus. Vi har mange moderne hus med saltak. Ta gjerne en nærmere kikk på Berga, Lugo, Prato, Vinci, Padova, Trani, Garda, Troia. Dette er eksempler på moderne hus som ikke har flatt tak. 

Padova, moderne hus med skråtak
6B Forside Magasin Tilpasset

Bestill gratis magasin med priseksempler på hus

Dette feltet er påkrevd
Velg kommune fra listen
Har du tomt?

Samtykker

Moderne hus med utleie

Å bygge nytt hus med utleie er en smart investering. Vi har flere moderne hus som har utleiedel ferdig tegnet inn i planløsningen. Disse husene heter Toscana, Troia og Marsala

Husk at våre arkitekter alltid tilpasser våre moderne hus slik at de passer etter dine ønsker. Det betyr at vi kan tegne inn en hybel eller utleiedel i ditt drømmehus, selv om dette ikke ligger inne i plantegningene. Bara ta kontakt med oss, så kan vi sammen se på disse mulighetene. 

Marsala er et moderne hus med utleie.

Husmodellen Marsala, et moderne hus med utleie. 

Moderne hus på ett plan

Mange ønsker å bo i en lettvinn bolig, uten av man flytter inn i en leilighet. Da kan løsningen være å bygge nytt moderne hus på en etasje. For å bo på en flate, gir deg mange fordeler. Du slipper trapper og trinn som kan være vriene både for bevegelseshemmede og for småbarnsfamilier. Når alle rom er på ett plan, blir det enkelt å ha nær kontakt med alle i huset. Det gjør det lettere å være sammen, uten at man går oppå hverandre. Du unngår også eventuelle utfordringer med byggehøyde i reguleringsplaner.

Vi har lange moderne hus på ett plan i vårt sortement. Se gjerne nærmere på Asti, Lugo, Arezzo og Brasso. Kanskje ditt drømmehus er ett av disse?

Moderne hus på ett plan, dette er Asti.

Illustrasjon av husmodellen Asti, et moderne hus på et plan. 

Moderne hus innvendig

Har du lyst på litt inspirasjon til hvordan et moderne hus kan se ut på innsiden? Ta en kikk på vårt interiørgalleri.

Bygge et moderne hus?

Her kan du finne god inspirasjon til moderne hus
Ja, jeg ønsker en liten boligprat
Dette feltet er påkrevd
Velg kommune fra listen
Har du tomt?

Samtykker

Moderne hus planløsning

Hvilke rom og løsninger ønsker du i ditt moderne hus? Her viser vi deg et eksempel på en planløsning. Dette er fra vårt moderne hus Garda.

Detaljer for våre moderne hus

Her ser du noen av detaljene som preger husene i Moderne-serien.

Vi er på lag med skogen

Med den norske skogen på alle kanter bor vi midt i skattekammeret. Ved å benytte oss av skogens ypperste råvarer, anvender BoligPartner seg av en fornybar kilde og sørger for kortreiste byggematerialer til prosjektene våre. Effektivt for oss – og sunnere for miljøet.