Herskapelig hus

Herskapelige hus fra BoligPartner

Et herskapelig hus trenger i utgangspunktet ingen beskrivelse, det snakker for seg selv. Dette er elegante, klassiske og storslagne hus med et genuint uttrykk som for mange representerer den virkelig store husdrømmen.

"Et herskapelig hus representerer for mange den virkelig store husdrømmen."

Et herskapelig hus vekker assosiasjoner til det adelige, eksklusive og elegante. Her er det ikke spart på noen ting! Flotte detaljer både innvendig og utvendig gir husene et aldri så lite royalt preg. Her kan man gå fra stue til stue på herskapelig vis, og de store rommene med en takhøyde på opptil 2,70 meter skaper en helt unik romfølelse. Det er i herskapelig-serien du finner de aller største husene våre, og aller øverst troner Ladegaard med sine 484 kvadratmeter.

6B Forside Magasin Tilpasset

Bestill gratis magasin med priseksempler på hus

Dette feltet er påkrevd
Velg kommune fra listen
Har du tomt?

Samtykker

Herskapelige hus

Se alle våre hus i herskapelig-serien

Bygge stort ferdighus

Det er i vår herskapelige husserie at du finner noen av våre største ferdighus. Hvis du ønsker å bygge et veldig stort ferdighus, anbefaler vi deg å ta en nærmere kikk på husmodellen vår Ladegaard. Dette er det absolutt største huset i vårt sortiment. Ladegaard har et bruksareal på hele 484 kvadratmeter. Ellers er også våre husmodeller Lundegaard og Lindegaard på godt over 300 kvadratmeter. I BoligPartner har vi hus for alle boligdrømmer, også for deg som ønsker og trenger et veldig stort hjem. 

Bestill gratis huskatalog
Dette feltet er påkrevd
Velg kommune fra listen
Har du tomt?

Samtykker

Bygge hus

Les og la deg inspirere av disse artiklene

Detaljer fra våre herskapelige hus

Her ser du noen av detaljene som preger husene i herskapelig-serien

Vi er på lag med skogen

Med den norske skogen på alle kanter bor vi midt i skattekammeret. Ved å benytte oss av skogens ypperste råvarer, anvender BoligPartner seg av en fornybar kilde og sørger for kortreiste byggematerialer til prosjektene våre. Effektivt for oss – og sunnere for miljøet.