Katalog

Birkenhyttene - for de friluftsglade

Se vår nye hytteserie - Birkenhyttene. Dette er prisgunstige og meget plasseffektive hytter som passer spesielt godt for den sporty familien. 

Vi elsker friluftslivet! Enten det er fra sykkelsetet med raske tråkk bortover fjellstiene, fra skiløypa med vintersola i ryggen, fra båten som vugger i bølgene eller ved fjellvannet med fiskestanga i hånda.

Som stolt samarbeidspartner til Birkebeiner-arrangementene, har BoligPartner utviklet Birkenhyttene. Kolleksjonen består av fem moderne hytter med smarte og gjennomtenkte løsninger for en aktiv og friluftsglad familie.

Plasseffektive hytter

Dette er plasseffektive hytter med stor fokus på praktiske løsninger, som for eksempel romslige boder med plass til ski og sykkel, fiskeutstyr osv. Alt tilrettelagt slik at dere kan nyte opplevelser sammen – sommer som vinter.

Hyttene er fra 46 -79 kvadratmeter og har 1-3 soverom. I tillegg har fire av hyttene hems, som gir mulighet for flere sengeplasser eller andre smarte løsninger.

Å bygge ny hytte med hems er et smart valg, både for store og små.

Birkenhyttene er prisgunstige og bygges med samme kvalitet og solid håndverk som alle våre andre hus og hytter.

Bestill vår Birkenhytte-katalog i dag

Hyttene heter Kvarstad, Storåsen, Skramstad, Midtfjellet og Raudfjellet.

NB: For å bestille våre egen Birkenhytte-katalog, klikk deg inn på en av Birkenhyttene og legg inn din bestilling. 

Fjell eller svaberg - du bestemmer 

Med sitt enkle formspråk glir Birkenhyttene lett inn i omgivelsene, enten det er på fjellet eller ved svabergene. Fasaden har fått en attraktivt fargebrytning som gir det rette, moderne uttrykket. 

Bestill gratis katalog